OCIJENI

NAMA JE TEČNA KOMUNIKACIJA NA PRVOM MJESTU

0 pregleda/dan | Objavljeno: 03.03.2021. 14:30

Mi smo uhodani tim simultanih prevoditeljica i prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom u usmenom prevođenju te vam stojimo na raspolaganju ukoliko imate potrebu za simultanim (konferencijskim), konsekutivnim ili chuchotage (šaptanim) prevođenjem na engleski, njemački i hrvatski jezk na radionicama, seminarima, okruglim stolovima, sastancima, konferencijama itd.). Također nudimo i prevođenje u kombinaciji engleski-njemački-engleski.

Godinama radimo na najvišim razinama, s različitim strukturama vlade, međunarodnim organizacijama i tvrtkama, stoga baratamo s različitim stručnim terminologijama te se lako prilagođavamo formatu događaja. Neki od naših klijenata uključuju Svjetsku Banku, UNHCR, USAID, UNDP, GTZ GmbH, SAFEGE, DS Smith, Transparency International Hrvatska, Ericsson Nikola Tesla d.d., HGK, Hrvatski telekom d.d., HEP-ESCO d.o.o. itd.

Također, ukoliko imate potrebu za tehničkom podrškom u smislu osiguranja kabina, zvučnika, mikrofona i slušalica za vaše konferencije, kongrese ili panel rasprave, imamo pouzdanu tvrtku-partnera koja raspolaže najsuvremenijom tehnologijom. U mogućnosti smo priložiti vam ponudu i za te usluge.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI