OCIJENI
Adresa: Našićka 28
10000 Zagreb
Telefon:
01 3013 471 01 3013 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.slusni-centar-pavlovic.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet.: 8 - 16
Djelatnosti: Medicinska pomagala, invalidska pomagala
Otorinolaringološka ordinacija
Ključne riječi: slušni centar - sluh - slušni aparati - pužnice - pregled sluha - zaštita za sluh - baterije - mobilini telefoni - glazbene slušalice - slušni aparat preko HZZOa - slušna pomagala - punjivi slušni aparat
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Slušnog centra Pavlović!

Ljudsko uho je jedini osjetilni organ koji funkcionira prije rođenja. Tako na primjer, prepoznajemo glas svojih roditelja jer smo ih čuli dok smo bili u trbuhu majke. Naše uho čuje između 10 i 140 decibela. 10 decibela odgovara šuštanju lišća dok se osjet bola aktivira na 130 decibela.

Naše poduzeće osnovano je 2002 godine kao Siemens slušni centar Hrvatska - glavni zastupnik u Hrvatskoj za prodaju i promidžbu Siemens slušnih pomagala. Danas je Slušni centar Pavlović zastupnik slušnih aparata i pomagala njemačkih tvrtki Audio Service GmbH.
U našoj ponudi su vrhunski slušni aparati i druga slušna pomagala, sredstva za održavanje slušnih pomagala i baterije za slušna pomagala. Individualno prilagođavamo slušne aparate te smo audiološki i tehnički obrazovani.

Moje ime je Ivan Pavlović. Prema saznanju od audiologa, jedini sam diplomirani akustičar za slušna pomagala u Hrvatskoj. Svoje obrazovanje sam apsolvirao na Akademiji za slušna pomagala u Luebecku u Njemačkoj. 2000. godine Siemens Audiologische Technick, Erlangen mi je ponudila da dođem u Republiku Hrvatsku te da otvorimo prvi Slušni centar. Ponudu sam prihvatio ponajviše iz razloga što sam želio svoja saznanja i iskustva prenijeti i podijeliti s drugima. Obzirom da sam bio stalni član i polaznik edukativne Siemensove akademije imao sam kompletnu podršku.

Zašto sam postao akustičar za slušna pomagala?
Akustičar za slušna pomagala sam postao jer je to vrlo odgovoran posao gdje se brinem o osobama koje zbog gubitka sluha ili zbog slušnih smetnji pri pojačanim šumovima lošije čuju u odnosu na uredan sluh. To je moja strast. Moje obrazovanje uvijek je bila kompozicija između praktičnog i teoretskog učenja.
Teoretsko obrazovanje uključivalo je anatomiju, fiziku, psihologiju, psihoakustiku koja je se trebala primijeniti u praktičnom dijelu kao i ručna izrada slušnih pomagala.

Ja Vam mogu pomoći da čujete svoju pjesmu.
Slušni centar Pavlović - Ivan Pavlović
...i cijeli život čujem...

Poslujemo na tri lokacije:
Lokacija 1 - Našička 28 (Jarun)
Lokacija 2 - Ilica 153 (Centar)
Lokacija 3 - Krešimirov trg 12 (Velika Gorica)
Lokacija 4 - Poljička cesta 20, ​Split

Više informacija o nama i našim uslugama potražite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3013 471 01 3013 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI