Adresa: Sveti Duh 104
10000 Zagreb
Mobitel:
098 480 390 098 480 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sb-operator.com/index.html
http://www.facebook.com/sboperator/?ref=br_rs

Radno vrijeme

:
pon-pet: 09-17h
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Medicinska, laboratorijska oprema i pribor
Ključne riječi: komercijalne kuhinjske nape - ventilacija - ozon - sportski centri - bolnice - ambulante - otpadne vode - shoping centri - pročišćavanje zraka - ventilacija za dim - filter za masnoću - sterilizacija zraka
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu tvrtke SB Operator!

Sb Operator
svojim klijentima nudi samo najbolja tehnološka rješenja za pročišćavanje i redukciju masnoća, mirisa i mikroorganizama u zraku i vodi - ventilacijski sustavi, kuhinjske nape, prostori, površine, oprema, proizvodi,  proizvodni pogoni, vozila, poslovni, stambeni i javni objekti itd.

Nova percepcija higijenskih izazova koji stoje pred našim klijentima nudi i potpuno novi vid rješenja. Vođeni smjernicama naše vizije, čiji je imperativ ponuditi maksimalno ekološko, ekonomično i efikasno rješenje, postižemo individualiziranu interakciju, sa svakim klijentom, u odabiru najboljeg sustava prema njegovim zahtjevima i potrebama.

Prema istome principu biramo i svoje partnere - Jimco i Aeroteh - u suradnji s kojima nudimo vrhunska i cjelovita rješenja - od projektiranja do izvedbe, edukacije, servisa i atestiranja.

Posjetite našu web stranicu za više informacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 480 390 098 480 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.