OCIJENI
Adresa: Radnički dol 17
10000 Zagreb
Telefon:
01 4828 944 01 4828 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ordinacija-thaler.com/
http://www.facebook.com/pages/category/Dentist---Dental-Office/Ordinacija-dentalne-medicine-dr-Anita-Thaler-512367848944482/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak: ujutro / poslijepodne Utorak, četvrtak: ujutro Srijeda, petak / poslijepodne I po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: parodontologija - implantati - ortodoncija - kirurgija - kompozitne ljuskice - cirkon - ortodont - dentalna medicina - zubar - Zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Ordinacije Thaler!

Ordinacija Thaler uspješno djeluje od 2004 godine. Redovna i kontinuirana stručna usavršavanja kao i edukacije od strane priznatih svjetskih stručnjaka te primjena moderne tehnologije i najkvalitetnijih materijala temelj su našeg stručnog rada.

Dentalna se medicina danas u sve manjem broju slučajeva primarno bavi uklanjanjem boli jer svijest pacijenta o tome koliko je zdravlje cjelokupnog organizma povezano sa zdravim zubima svakim danom dosiže višu razinu, a time se i dentalna medicina izdignula na stupanj kozmetske specijalistike.

Naši najveći izazovi su kompleksni slučajevi koji zahtijevaju kreativnost i znanje iz svih područja dentalne medicine, a koje kroz individualni pristup pacijentu, uspješno rješavamo zajedničkim radom već uhodanog stručnog tima.Za više informacija posjetite našu web stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4828 944 01 4828 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI