Adresa: Pavla Hatza 19
10000, Zagreb
Mobitel:
091 5039 167, 091 5194 782 091 5039 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pilatesartstudio.hr/index.html

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Fitness centar
Ključne riječi: pilates - pilates studio- pilates Zagreb Centar - fitness - sport - tjelovježba - trening, individualni trening - skidanje kila - dijeta - sigurno vježbanje - zdrav život - problemi s kralježnicom - problemi sa zglobovima - oblikovanje tijela - vježbanje pod nadzorom - skolioza - artroza - artritis - hernija diska
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došla na stranicu PILATES ART STUDIO koji vodi Petra Kosović Sušec koja je rođena 14.11.1975. Velik dio života provodi u svijetu sporta i fitnessa. Između ostaloga, dugi niz godina profesionalno se bavila plivanjem i sinkroniziranim plivanjem.

Pilatesom se počinje baviti u rodnom Zagrebu. Nakon godinu dana treniranja i uspješnog vođenja Pilates vježbi I i II stupnja, odlučuje unaprijediti znanje odlaskom na edukaciju u SAD. U srpnju 2006. počinje sa službenom edukacijom i ulazi u 'Core Dynamics' program za edukaciju instruktora Pilatesa u Pilates Miami Studiju i to pod mentorstvom gosp. Kevina A. Bowena, osnivača i tadašnjeg predsjednika udruge Pilates Method Alliance.

U Pilates Miami Studiu provodi intenzivnu godinu u treniranju, prakticiranju podučavanja i upotpunjuje sva četiri stupnja edukacije kompletnog repertoara Pilates vježbi na podu i na svim spravama za Pilates, uključujući reformer, wunda stolicu, cadillac, ledder barrel, spine corrector, ped-o-pull i sve ostale sprave.

U ožujku 2008. uspješno polaže završni stručni ispit te se vraća u Zagreb kao najkvalificiranija instruktorica u Hrvatskoj u području čiste i izvorne metode Pilates tehnike.

Kao pasionirana i vjerna sljedbenica Pilatesove tehnike, uspješno primjenjuje njegovu metodu i širi svoje znanje i iskustvo stečeno u SAD-u.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5039 167, 091 5194 782 091 5039 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.