OCIJENI
Adresa: Krajiška 27
10000
Telefon:
01 3778 260 01 3778 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poliklinika-sagi.com/

Radno vrijeme

:
pon-ned: 0-24h
Djelatnosti: Interna medicina i dijagnostika
Urologija
Poliklinika
Ključne riječi: poliklinika-urološka poliklinika-urološki pregled-bolesti prostate-urinokultura-spolne upale-infekcije-mokraćneupale-mokraćne infekcije-spolne bolesti-spolno prenosive bolesti-impotencija-erektalna disfunkcija-prehrana-ejakulacija-spolna nemoć-prostata-uretritis-vaginitis
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ravnatelj poliklinike je mr.sc. Gordan Šagi dr.med. specijalist medicinske mikrobiologije s parazitologijom, magistar medicinskih znanosti iz područja kliničke farmakologije. Uz postdiplomski studij kliničke farmakologije završio je i postidplomski studij medicinske mikrobiologije, a magistrirao na temi antimikrobne terapije.

Kao dugogodišnji mikrobiolog u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo sudjelovao u uvođenju novih tehnika i postupaka u mikrobiološkoj dijagnostici, svakodnevnom radu s bolesnicima u uzimanju uzoraka za analizu, praktičnoj edukaciji liječnika na specijalizaciji i kao predavač u trajnoj izobrazbi liječnika u području antimikrobne terapije. Objavio niz stručnih i znanstvenih radova i inovacija u mikrobiologiji.

Do odlaska u privatnu liječničku praksu obnašao dužnost voditelja Odsjeka za urinarne infekcije. Privatnu liječničku praksu otvara 1992. godine u Zagrebu s užim područjem rada u liječenju akutnih i kroničnih infekcija, a posebno upalnih bolesti mokraćnog i spolnog sustava. 2003. godine osniva Polikliniku Šagi.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3778 260 01 3778 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI