OCIJENI
Adresa: Velikogorička 48a
10000 Zagreb
Telefon:
01 6131 427 01 6131 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 867 953, 091 5413 377 098 867 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://mnk-elipso.hr/
Djelatnosti: Sportski tereni
Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: najam sportskih terena - najam terena za mali nogomet - najam terena za košarku - najam terena za badminton - najam terena za stolni tenis - najam terena za sportska događanja - rođendanske proslave - organizacija dječjih rođendana - sportski tereni - dvorana za mali nogomet
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Sportskog centra Elipso.

Sportski centar Elipso sagrađen je i otvorio svoja vrata 2005. godine. Od tada svake godine ulažemo u kvalitetu dvorana, caffe bara i okoliša. Posebnu brigu poklanjamo sigurnosti i zdravlju sportaša te čistoći centra.  Naše su dvorane grijane, a svlačionice moderno uređene i opremljene tuševima s toplom vodom.

U velikoj malonogometnoj dvorani postavljena je zadnja generacija umjetne trave koju redovito četkamo i nanosimo granulat. U maloj dvorani je protuklizna sportska podloga prilagođena košarci, stolnom tenisu i badmintonu.

Sve sprave, golovi, koševi i stolovi za stolni tenis nabavljeni su od renomiranih proizvođača sportskih rekvizita i opreme i maksimalno sigurni za korištenje.

Radujemo se svakom novom sportašu koji posjeti naš centar i maksimalno se trudimo da svi posjetitelji budu zadovoljni u sportskim aktivnostima ili samo u družanju u našem caffe baru.

Za sve detaljnije informacije posjetite našu web stranicu.

Od sada nakon dobrog hakla popijte jedno od piva iz pivnice Medvedgrad.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI