OCIJENI
Adresa: Zagrebačka 107
10360 Sesvete
Telefon:
01 2009 081 01 2009 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.gladiator.hr
https://www.facebook.com/gladiator.sportzg

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-22h
sub: 10-14h
ned: ne radimo.
Djelatnosti: Sportski tereni
Škola sporta, Sportski klub
Fitness centar
Ključne riječi: teretana, fitness, gym, sportska prehrana, proteini, kružni trenig Sesvete, Inkospor spor, kondicioni trenig, body building, individualni treninzi, L - karnitine, Nanox sportska prehrana, grupni treninzi, Vitargo sportska prehrana, Nanox sportska prehrana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Važnost fitnessa
Sve svjetske novčarske institucije, već dugo, obraćaju veliku pažnju na zdravlje svojih djelatnika.

Naime u zadnja tri desetljeća učinjena su meritorna znanstvena istraživanja koja su našla usku povezanost izmedu produžene radne sposobnosti i tjelesne aktivnosti, kod učenika nekih američkih koledža.

Naravno, eksperiment je nastavljen i sa starijim ispitanicima oba spola, koji na svojim radnim mjestima pretežito sjede ( banke, pošte, šalterski službenici i sl. )

Povezanost povećane tjelesne aktivnosti i većeg radnog elana pokazala se na odraslim ispitanicima još veća nego kod učenika.

Primjećen je i veliki utjecaj vježbanja na prevenciju mogućih degenerativnih promjena na kralježnici, što nas, kao i uvijek u sličnim situacijama, dovodi do zaključka da je "bolje spriječiti nego liječiti".

Osnovna tjelesna aktivnost kojom možemo podići neke motoričke sposobnosti, odnosno pozitivno utjecati na naše zdravlje je, naravno, FITNESS.

Aktivnost za koju ne treba predznanje i priprema, partner ili točna satnica. Oprema za trening, malo dobre volje i već ste "IN".

Ići na nogomet, košarku ili tenis može biti možda zabavnije, ali se treba zapitati koliko se vaših djelatnika u mladosti bavilo sportom, da bi bez rizika ozljede mogli u takvim aktivnostima sudjelovati. Ili, zapitajmo se, dali je njihov zdravstveni status takav da bi se uopće smjeli baviti takvim sportom.

Kod fitnessa tih problema nema! Svaki će polaznik od trenera dobiti individualni program prilagođen njegovom zdravstvenom i motoričkom statusu.

U Americi je fitness trend.

Nezamislivo je biti uspješan, a ne baviti se sportom (gdje je odlazak u fitness - health club, neophodno gotovo kao dnevna higijena).

Europske, pa i neke naše institucije, ohrabruju svoje djelatnike da se bave sportom na način da za njih redovito uplaćuju rezervaciju određenog broja mjesta u fitnessima.

Socijalna osiguranja u Njemačkoj, plaćaju godišnje članarine svima koji imaju i najmanjih problema sa lokomotornim sustavom. Naime, došli su do spoznaje, da je prevencija puno jeftinija od izglednog dugotrajnog liječenja i moguće operacije.

Treba li još napomenuti da je najbolja prevencija za osteoporozu, koja sve više napada žensku populaciju, upravo bavljenje sportom. I baš ženska populacija izvlači najviše koristi od fitnessa.

Programi:

Sve nove članove naši treneri upoznaju sa spravama i načinom vježbanja.

Zahvaljujući različitosti sprava, omogućeno je ravnomjerno oblikovanje svih mišićnih skupina, a isto tako možete od našeg osoblja zatražiti jedan od programa koji nudimo:

  • programiranje individualnog treninga
  • anti-stres program
  • učvršćivanje trbuha i kralješnice
  • body building
  • kondicioni trening
  • kružni trening
Suvremeni način života ozbiljno narušava psihosomatski status svakog člana naše zajednice.

Zahvaljujući današnjem načinu rada, opterećene su samo određene mišićne skupine, a kao posljedica svega je, preopterećena kralješnica i narušena cirkulacija.

Treba li spominjati još i svakodnevni stres, koji nas prati od buđenja pa sve do odlaska na počinak?

Rekreativni bodybuilding-popularni fitness-jedini je pravi odgovor za sve vaše probleme.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI