OCIJENI
Adresa: Ulica grada Vukovara 284
10000 Zagreb
Telefon:
01 2394 400, 01 2394 414 01 2394 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinika-svetirok.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15 h
Djelatnosti: Poliklinika
Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Ortoped
Ključne riječi: poliklinika - sistematski pregledi - neurologija - otorinolaringologija - ortopedija - interns medicina - fizikalna medicina - rehabilitacija - dermatologija - oftalmologija - ginekologija - radiologija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice poliklinike Sveti Rok M.D.!

Dragi naši sadašnji i budući pacijenti, naša vrata otvorili smo 2008. godine kako bi Vam pružili što bolju dijagnostiku i tretman u vidu pružanja medicinskih usluga.

Polikliniku Sveti Rok čini iskusan tim liječnika i medicinskog osoblja iz različitog područja medicine kako bi pacijenti u svakom trenutku imali vrhunsku uslugu i osjećaj sigurnosti. Naš cilj je primjena najnovije tehnologije koju stalno pratimo, uvodimo i razvijamo.

Naši pacijenti mogu obaviti potrebne dijagnostičke preglede i potpunu medicinsku uslugu na jednom mjestu.Poliklinika Sveti Rok M.D opremljena je najsuvremenijom medicinskom opremom u kojoj naš medicinski tim osigurava liječničku pomoć i preventivne preglede.

Pružamo usluge sistematskih pregleda, neurologije, otorinolaringologije, ortopedije, interne medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, dermatologije, oftalmologije, ginekologije i radiologije.Možete biti sigurni da ćete u poliklinici Sveti Rok obaviti sve potrebne dijagnostičke preglede i tretmane na jednom mjestu i biti zadovoljni s pruženom uslugom.

Okupili smo stručan tim liječnika s najboljim kvalifikacijama tako da naši pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku uslugu i da nam se uvijek mogu obratiti za sve što ih zanima.Naš cilj je razvijati odnos između pacijenata i liječnika koji se temelji na uzajamnom povjerenju.

Za više informacija posjetite našu web stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2394 400, 01 2394 414 01 2394 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI