Adresa: Kutnjački put 9
10000 Zagreb
Mobitel:
098 272 506, 098 344 336 098 272 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: Po dogovoru
Djelatnosti: Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Interna medicina i dijagnostika
Urologija
Ključne riječi: ultrazvuk štitnjače, ultrazvuk dojki, ultrazvuk dojki i pazušnih jama, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk testisa, ultrazvuk ramena, ultrazvuk koljena, kolor dopler karotida i vertebralnih arterija, kompletan ginekološki pregled, papa test
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu POLIKLINIKE KRALJEVIĆ.

Nalazimo se u kvartu Vrbani u Zagrebu, te pružamo usluge na području ginekologije, interne medicine, kirurgije i urologije.

Kompletan  tretman – pregled, papa test,color doppler ultrazvuk,amnioskopija i savjetovanje

Tim nam se sastoji od doktora specijalista i ostalih stručnih i kompetentnih djelatnika koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u radu. Poliklinika je opremljena suvremenim uređajima koji daju preciznije rezultate.
Svakom pacijentu se pristupa individualno ovisno o potrebama te pružamo savjetovanje koje uvelike pomaže svakom pacijentu.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 272 506, 098 344 336 098 272 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.