OCIJENI

Kalendar – značajan poslovni poklon

Objavljeno: 24.10.2018. 14:41

Marketinški stručnjaci širom svijeta potvrdit će vam da promotivni darovi uistinu utječu na vidljivost i ističu vrijednost brenda unutar određene industrije. Bilo da se promotivni materijali koriste na sajmu prilikom predavanja za klijente ili ih šaljete stalnim i potencijalnim klijentima tijekom velike kampanje. Jedan od vrlo učinkovitijih promotivnih darova poslovnim klijentima je kalendar.

Promotivni kalendar je idealan poklon poslovnom klijentu zbog njegove praktičnosti. Bez obzira na industriju na koju ciljate, kalendar je koristan poklon jer uz pomoć njega svakodnevno promovirate svoj brend u prostorijama svog klijenta. Na kalendarima se uvijek jasno ističe naziv tvrtke, logotip i kontaktni podatci, što je idealan marketing za vaš brend, kojeg vam može izraditi tvrtka KALENDAR d.o.o. Razmislite koliko puta dnevno vaš klijent pogleda na taj kalendar. Svakim tim pogledom, klijent će pomisliti na vaše zajedničko poslovanje i na vaš brend.Važna je i snaga brojeva. Prosječna osoba vrlo lako može imati stolni kalendar, jedan zidni kalendar u uredu, drugi koji visi na zajedničkom prostoru tvrtke i barem još jedan ili dva kod kuće. Sigurno sada shvaćate kolika je važnost promotivnog kalendara, koji vaš klijent promovira svojim suradnicima i članovima obitelji, tj. možda i vašim budućim klijentima.

Prosječna cijena jednog promotivnog kalendara kod KALENDAR d.o.o. nije veća od 20-ak kuna, a broj potencijalnih klijenata i postojećih korisnika koji možete dosegnuti je nevjerojatan. Relativno skromna investicija vam može omogućiti stotinu korisnika u jednom trenutku.

Jedan od najvećih razloga korištenja promotivnih kalendara tijekom marketinških događanja jest što univerzalno privlači ljude iz gotovo bilo koje poslovne industrije. Svatko koristi neku vrstu organizacijskog alata, a kalendar je čest prizor u uredima i domovima širom svijeta. Promotivan kalendar možete uz pomoć tvrtke KALENDAR d.o.o. prilagoditi potrebama ili interesima klijenta, a time ne samo da ćete ojačati svoju suradnju, nego ćete pružiti određenu vrijednost osobi koja ju prima. Na takav način ćete utvrditi suradnju s poslovnim klijentima, uvažavajući njegove želje za jedan tako jednostavan poklon, a prijeko potreban.Neprestana prisutnost promotivnog kalendara s vašim promotivnim printom usmjerit će pogled klijenta na vaš brend i zadržati ga na 12 mjeseci u godini, ako ne i duže. Kada usporedite troškove tijekom jedne godine, cijena jednog kalendara nije ništa, u usporedbi s dugotrajnom investicijom u poslovnu suradnju s klijentom.

Naručite različite promotivne kalendare od KALENDAR d.o.o. i pokažite svojim stalnim klijentima da ste uvijek uz njih, svaki dan u godini. Zatim pošaljite svoje promotivne kalendare najvećim tvrtkama unutar vaše poslovne industrije kako biste ih obavijestili da želite stvoriti poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

OCIJENI