OCIJENI
Adresa: Gundulićeva 29
10000, ZAGREB
Telefon:
01 4854 038, 01 4854 042 01 4854 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.kartonaza-hudetz.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-15:30
Djelatnosti: Papir, karton, naljepnice
Drvo, drvni i pluteni proizvodi
Ključne riječi: knjigovežnica, kartonaža, mape, etui, role, tuljci, ukrasne kutije, kartonske kutije, poklon kutije, kutije za zlatnike, kutije za cvijeće, okrugle kutije, kutije na magnet, mape za diplome, role za diplome
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Kartonaža Hudetz obiteljska je tvrtka - obrt, osnovana 1862. godine. Tvrtka postoji 150 godina i vođena je od strane 5 generacija obitelji Hudetz.

Danas tvrtku vodi Tanja Hudetz, mlada poduzetnica, prva žena u obitelji koja je preuzela poslovanje.

Kartonaža Hudetz majstorska je tvrtka za izradu svih vrsta kutija od kartona, drva, različitih ostalih prirodnih (koža) i umjetnih materijala. Izrađujemo kutije od jeftinijih transportnih do veoma luksuznih kutija za razne namjene kao kutije za poklone, medalje, plakete, privjeske, kravate, statue, m. gumbe, arhivske kutije,..

Bavimo se i proizvodnjom raznih etui-a, mapa od kartona, kože i raznih tkanina, potpisnih mapa -etui-a za diplome i priznanja.

Tuljce - role za diplome raznih dimenzija i boja. Tuljci za transport plakata. Ukrasni tuljci za vino.

Vršimo usluge dorade u grafičkoj industriji poput kaširanja svih vrsta materijala (tekstila, papira, PP folije, itd.), biganja, štancanja, bušenja, te raznih završnih dorada i obrada.

Proizvodi Kartonaže Hudetz odlikuju se visokom kvalitetom i dosta ručnog rada.
Iako se tvrtka bavi i masovnom industrijskom proizvodnjom većih naklada, specijalist smo za manje serije ručno rađenih proizvoda prema specifičnim zahtjevima kupaca od samo 1 komada na više

Možemo se pohvaliti da smo u izradi ambalaže najdulje na Hrvatskom tržištu te raspolažemo sa najviše znanja u području proizvodnje ambalaže te posjedujemo ISO 9001 certifikat kvalitete. Dobitinici smo znakovlja Hrvatske obrtničke komore "Obrt s tradicijom".Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI