OCIJENI
Adresa: Zdenački zavoj 37a
10040 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2866 484 01 2866 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ekograf.hr/en/naslovna-2/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15h
Djelatnosti: Papir, karton, naljepnice
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: ambalaža - kartonske kutije - kutije za poklone - poklon kutije -kutije za suvenire - kutije za torte - kartonske kutije za torte - podlošci za torte - tvrdi podlošci za torte- kutije za kriške torti- kutije za kolaće - podlošci za kolaće - kutije za makarons - kutije za muffine - kutije za praline - display- -kutije za poklone - kartonski kutnici - reklamne kutije - kutije za nakit - kutije za kozmetiku - vrečice - dispayi - kartonske kutije- kutije - tisak - dizajn - kaširanje -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Ambalaža za torte i slastice: Donosimo sve mogućnosti

Dizajn pakiranja proizvoda nikad nije imao veći značaj nego danas. Izgled i dizajn pakiranja vrlo su važan dio vizualnog identiteta nekog brenda ili njegovog proizvoda te, iako je kvaliteta proizvoda najvažnija, ne treba zanemariti pakiranje u kojem dolazi. Prilikom odabira nekog proizvoda, vizualni dojam je vrlo često ključan, zato nije pametno zanemariti dizajn ambalaže proizvoda jer upravo je ambalaža ta koja vizualno izdvaja određeni proizvod i čini ga jedinstvenim i upečatljivim.

U današnje vrijeme kada je vrlo popularna (ali i potrebna), dostava pripremljene ili zamrznute hrane, prvo što ćete uočiti kada vam dostavljač donese hranu jest upravo – ambalaža. Osnovna uloga ambalaže koja se odnosi na čuvanje i zaštitu proizvoda, danas je proširena i na zadatak “osvajanja” potrošača odnosno kupaca. Stoga, kada naručite hranu iz restorana, hotela ili zalogajnica, iako vam je primarni fokus na hrani, zasigurno će vam biti primamljivija ako je zapakirana u vizualno privlačnoj ambalaži. 

Kada govorimo o ambalaži torta i slastica, prvenstveno mislimo na kutije u kojima dolaze. Budući da su torte i slastice najčešći poklon, kada govorimo o hrani, ne treba zanemariti njihovo pakiranje koje ih može uveliko izdvojiti od konkurencije.

KUTIJE ZA TORTE vrlo su praktične i jednostavne za formiranje te prilagodbu. Torta se stavlja i vadi sasvim lako i bez oštećenja. Kutije mogu biti od čvršćeg materijala, pa se mogu slagati jedna na drugu, ili iz tanjeg kartona, a ipak funkcionalnog. Po želji, mogu biti s tiskom prema vašem dizajnu. Unutar kutije za torte izrazito je važan podložak. Danas su, također, vrlo popularni podlošci s prstohvatom za mono kolače.

KUTIJE ZA KOLAČE vrlo su praktične i upečatljive. Valja imati na umu i okoliš te koristiti kartonske umjesto plastičnih kutija za jednokratnu upotrebu. Isto tako, postoji velik izbor kutija različitih dimenzija i dizajna, ovisno o vrsti kolača. Stoga izdvajamo najčešće:

  • Kutije za praline
  • Kutije za point krafne
  • Kutije za cupcakes
  • Kutije za makarone
Ako imate tvrtku koja se bavi slasticama, imajte na umu da ambalaža služi za izdvajanje određenog proizvoda iz mase sličnih proizvoda na tržištu, njome se privlači pažnja potrošača te potiče na kupnju. Osim kvalitete proizvoda, obratite pažnju na kvalitetu i dizajn pakiranja. Vrlo kvalitetnu ambalažu s naglašenom estetskom funkcijom možete pronaći kod EKOGRAF d.o.o koji imaju pregršt iskustva i zadovoljnih korisnika. U EKOGRAF d.o.o izrađuju ambalažu za torte i kolače u svim dimenzijama i bojama te će osmisliti i prilagoditi dizajn ambalaže vašim potrebama i potrebama vašeg proizvoda. Osim kutija za torte i kolače, izrađuju i kutije za poklone, mape i fascikle te komercijalne kutije. Za više informacija posjetite: www.ekograf.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI