U zdravom tijelu zdrav duh. Učinite nešto za sebe već danas!

Objavljeno: 7.1.2019. 10:14

U današnje užurbano vrijeme kada su svi zaokupljeni raznim obvezama i stresnim situacijama, dobro je ponekad malo stati i posvetiti se sebi, svom zdravlju i tijelu. Svakako je pravi izbor teretana ili neki od naših grupnih programa vježbanja u Društvo za športsku rekreaciju Trnje. Zasigurno ste se puno puta našli u situaciji kada jednostavno od prevelike količine stresa na poslu ili doma želite otići na neko mjesto gdje biste se posvetili sebi i ispraznili svu tu negativnu energiju i stres koji Vam se nakupljao. Vrijeme je da krenete odmah!Pravi izbor za Vas svakako je teretana. Kod nas u Društvu za športsku rekreaciju Trnje raspolažemo sa modernom opremom za vježbanje koja uključuje: fiksne sprave ili trenažere, kardio sprave (bicikli, trake za trčanje, orbitrek, wave, steper i orbistep) te slobodne utege i bučice. Svakako ćete pronaći nešto za sebe.
Ukoliko ste više tip koji voli raditi u grupama i sa drugim ljudima, kod nas možete i to pronaći. Ponuda je stvarno raznolika:
  • Nogomet
  • Tenis
  • Total Body Workout
  • Aerobic Mix
  • Pilates
  • DANCE MIX za djecu
Osim navedenih programa, svakako bismo istaknuli vježbe za trudnice. Iako ste u drugom stanju, ne mora znači da morate zapostaviti vježbanje i zdravi život. Štoviše, redovita tjelesna aktivnost tijekom trudnoće poboljšava i održava kondiciju, pomaže u održavanju težine, smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u pretilih žena te poboljšava mentalno zdravlje trudnica. Ako ste zdrava trudnica i nemate zdravstvenih poteškoća, dođite i pridružite nam se na vježbama za trudnice koje traju 30 minuta i to svakoga utorka i petka u 11 sati. Vježbe vodi trenerica Maja koja je prošla edukaciju prenatalnog vježbanja odobrenu od Hrvatske komore fizioterapeuta te stekla znanja za sigurnu provedbu i planiranje vježbi ovoga tipa.

Ako ste pak osoba koja voli plesati i uživa u plesu, za Vas imamo Bachata Sensual - BACHATA je ples koji se pleše u paru i pleše se srcem, Bachata se osjeća. Navodi i žene i muškarce da koketiraju trenutkom, muškarce da vode, a žene da prate. Posjetite nas i uvjerite se u raznoliku ponudu, jedinstveni pristup svakom od Vas te stručne i ljubazne trenere koji su uvijek tu za Vas!