OCIJENI
Adresa: Avenija Marina Držića 4 (Autobusni kolodvor)
10000 Zagreb
Telefon:
01 6311 140 01 6311 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mateus.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: računovodstvo Zagreb - računovodstvo Trnje - e-računovodstvo - savjetodavne usluge Zagreb - obračun plaća i naknada radnika - obračun PDV-a - sastavljanje statističkih izvještaja - sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja - sastavljanje dodatnih izvještaja na Vaš zahtjev - knjigovodstvo Zagreb- knjigovodstveni servis Zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mateus je tijekom svog 20-godišnjeg poslovanja oformio vrlo jake i kompetentne timove ovlaštenih računovođa, revizora i sudskih vještaka.

Stranci, poduzetnici i članovi uprava, prepoznali su našu snagu i stručnost u pokretanju i praćenju poslovanja u Republici Hrvatskoj i nadasve stalnu informiranost oko poreznih i drugih propisa koji određuju okvir njihovog poslovanja. Zbog toga smo razvili odjel za rad sa strancima.

Tijekom godina sudjelovali smo u osnivanju trgovačkih društava, spajanja i pripajanja, razdvajanja i likvidacija, organizirali računovodstvene službe, educirali osoblje za rad u računovodstvu, radili na međunarodnim projektima, reviziji trgovačkih društava i neprofitnih organizacija, radili na kontrolingu poslovanja i na izvještajima za vlasnike, a u zadnje vrijeme radimo na revizijama projekta financiranih od EU.

Stečena znanja i dugogodišnje iskustvo u brojnim djelatnostima naša je najveća snaga.

Naš rad i izvršavanje poslovnih obaveza temelji se na načelima Kodeksa etike za profesionalne računovođe koji izdaje Odbor za međunarodne standarde etike za računovođe (International Ethics Standards Board for Accountants - IESBA) Međunarodne federacije računovođa (International Federation of Accountants – IFAC)

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6311 140 01 6311 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI