OCIJENI
Adresa: Radnička cesta 20a, 6. kat
10000 Zagreb
Mobitel:
092 3817 208 092 3817 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.instagram.com/estefit.zagreb/
https://estefit.eu/
https://www.facebook.com/people/Estefiteu/100082887474885

Radno vrijeme

:
ponedjeljak 13:00 – 20:00
utorak 07:00 – 14:00
srijeda 13:00 – 20:00
četvrtak 07:00 – 14:00
petak 13:00 – 20:00
subota 07:00 – 14:00
nedjelja ZATVORENO
Djelatnosti: Fitness centar
Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Ključne riječi: nordijsko hodanje, tečaj nordijskog hodanja /Zagreb ili Maksimir/, škola nordijskog hodanja, trening nordijskog hodanja, klub nordijskog hodanja /Zagreb, vježbe za kralježnicu, vježbe za osteoporozu, vježbe kod operacije kralježnice, vježbe kod bolova u koljenima/kukovima/ramenima/, vježbe kod vrtoglavice, vježbe za vratnu kralježnicu, vježbe za vrat, vježbe kod bolova u leđima, vježbe za noge, vježbe za mršavljenje, vježbe za cirkulaciju, vježbe za starije osobe, online vježbanje, online trenin
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo stručni tim profesionalaca sa više od 20 godina iskustva iz područja zdravlja, sporta i estetike koji su svoje znanje stjecali u zdravstvenim i sportskim ustanovama. Već godinama uspješno primjenjujemo stečena znanja i iskustva kako bismo mnogima pomogli vratiti ili steći dobro zdravlje, kondiciju i ljepši izgled.

Tisuće odrađenih sati rezultirale su zadovoljnim klijentima koji su uz nas godinama, a koji su postigli svoje ciljeve i sada ih uz našu stručnu pomoć uspješno održavaju.
Naši programi su isključivo individualnog karaktera, a radimo ih na temelju inicijalnih konzultacija (uživo ili telefonski), uzimajući u obzir trenutno zdravstveno i tjelesno stanje, dob, postojeću dijagnozu ili više njih, nakon čega dogovaramo najbolji način za postizanje najoptimalnijih rezultata za svakog klijenta. Važno je znati da se često može nešto učiniti kako biste se bolje osjećali, bez obzira u kojem zdravstvenom i tjelesnom stanju se nalazili.  

Mi u EsteFitu razumijemo Vaše potrebe i ciljeve, jer i mi imamo iste… i upravo zato koristimo svoju stručnost i profesionalnost kako bismo i Vama, kao i mnogima dosad, uspješno pomogli svladati prepreke i ostvariti zadane ciljeve.

Podijelit ćemo s Vama put do Vaše pobjede.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI