Najam bijele kočije

Objavljeno: 21.1.2019. 22:42

Mnoge žene, ali i muškarci još od malih nogu sanjaju o danu svog vjenčanja. Ali kako sve to osmisliti bez imalo stresa? Kočije Habric olakšat će Vam što se tiče samog prijevoza mladenaca.

Zašto unajmiti kočiju?

  • Razgledavanje kulturnih znamenitosti grada
  • Reklamiranje tvrtki i proizvoda
  • Poklon iznenađenja
  • Svadbene i druge svečanosti


Kočija daje poseban ugođaj bilo na vjenčanju ili nekom drugom posebnom trenutku u vašem životu. Kočije Habric grade tradiciju već preko 32 godine.  Posjeduje ih istoimena obitelj Habric.
Smješteni smo u Zagrebu, u neposrednoj blizini naselja Resnik, uz Slavonsku aveniju. Generacijama se bavimo uzgojem konja i prijevozom kočija. Naše kočije i konji imale su prilike biti prve službene kočije grada Zagreba još od vremena Univerzijade.

O istoimenim kočijama i konjima pisalo se u mnogobrojnim časopisama, raznim tiskovinama te pratilo i obavještavalo u hrvatskim i svjetskim medijima.Poznata lica hrvatske estrade kao i glazbene i političke osobe iz javnog života imale su prilike biti viđene u prekrasnim baroknim kočijama.Iste kočije sudjelovale su u snimanju poznatih hrvatskih filmova, glazbenih spotova te se najčešće susreću na ulicama strogog centra grada Zagreba. Promenadni koncerti grada Zagreba i poznati Zagrebački advent na Zrinjevcu, također su dio našeg sudjelovanja. Posjedujemo više konja i vrsta kočija, te nam je želja sačuvati tradiciju i nastaviti vožnju kočijama po gradu i u budućnosti.


Ako imate želju živjeti u bajci,makar jedan dan, konji i kočije bez izuzetka ostavljaju snažan dojam i uspomene koje ne blijede.