OCIJENI

Unikatno iskustvo prvog rođendana: Dorylandova posebna ponuda za najmlađe

Objavljeno: 12.3.2024. 11:54

U potrazi za savršenim mjestom za proslavu prvog rođendana vašeg mališana, važno je naći lokaciju koja ne samo da obećava zabavu i smijeh, već i koja pruža sigurno i stimulativno okruženje za djecu. Doryland se ističe kao prvi izbor roditelja, a razlozi su brojni i uvjerljivi.

Zašto Doryland?

Doryland nudi iskustvo koje nadilazi klasičnu proslavu rođendana. Ovo čarobno mjesto osmišljeno je s ciljem da djeca provedu dan ispunjen avanturom, učenjem i nezaboravnim trenucima, a sve to pod budnim okom iskusnih animatora.

Neprekidna zabava pod stručnim vodstvom

mali tobogani/trampolini/dvorci na napuhavanje/maskote/jahanje/pješčanici/tematski paketi

Animatori u Dorylandu su obučeni da osiguraju da se svako dijete osjeća uključeno, sigurno i zabavljeno. Oni vode djecu kroz različite aktivnosti, od igranja na otvorenom bez upotrebe elektroničkih uređaja, do fizički aktivnih igara koje potiču pokretljivost i zdravlje. Preporučeni paketi za naše najmlađe: LEGO PARTY/ MICKY- MINNIE PARTY s dolaskom maskota/ JEDNOROG PARTY/SPIDERMAN PARTY/MEDO PARTY/VATROGASAC PARTY/FROZEN PARTY.. I dr.Ovo omogućava roditeljima da bezbrižno uživaju u trenucima sa svojom djecom ili sami međusobno dijele iskustva.

Posebna pažnja posvećena je obiteljskim rođendanima najmlađih gdje svoje goste Doryland isprati s prekrasnim obiteljskim fotografijama koje obitelj,bake ,djede,kumovi dobivaju kao ZAHVALNICE po odlasku s nezaboravne dječje proslave.

Edukativni aspekti

Djeca u Dorylandu imaju priliku učiti o životinjama, posebno o konjima, što obogaćuje njihovo iskustvo i znanje. Svako dijete ima priliku jahati i fotografirati se s Oscarom, bijelim lipicanerom, najvećim miljenikom svih konja  koji je i inspiracija ovog čarobnog mjesta.

Sigurnost i individualni pristup

Sigurnost djece je imperativ u Dorylandu. Osim što je osiguran stalni nadzor, posebna pažnja se posvećuje individualnim potrebama svakog djeteta, uključujući alergije i posebne zahtjeve. Animatori pružaju individualni pristup svakom djetetu, osiguravajući da se svi osjećaju viđenima i važnima.

OCIJENI