OCIJENI

Sretan roditelj, sretno dijete: razlog zašto Doryland pomiče granice proslava

Objavljeno: 12.3.2024. 12:12

U vremenu kada su autentična iskustva i kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji postali iznimno cijenjeni, rođendanske proslave za djecu dobivaju novu dimenziju. Doryland nije samo mjesto puno smijeha i radosti, to je mjesto gdje svaki trenutak postaje dragocjena uspomena. Što to točno čini Doryland tako posebnim? Nije samo stvar u zabavi i igri. Radi se o dubokoj posvećenosti i razumijevanju potreba roditelja da svojim mališanima pruže nešto zaista jedinstveno.

Razlog zašto je Doryland pravi izbor za vašu sljedeću proslavu

Prilagođeni pristup svakoj proslavi ono je što Doryland izdvaja iz mase. Svaka zabava ovdje je jedinstvena, dizajnirana da slavi i hvali svakog malog heroja i njegove prijatelje. S četvero animatora koji su tu isključivo za vaše dijete, svaka proslava postaje avantura, puna pažnje i brige.

Bogatstvo aktivnosti koje Doryland nudi je impresivno. Od zip line avantura do jahanja i bungee trampolina, sve je stvoreno da djeci pruži radost i uzbuđenje. Ali nije samo u zabavi; sigurnost je uvijek na prvom mjestu, zahvaljujući stručnom osoblju koje pazi na svaki detalj.

Preporučeni paketi za naše najmlađe: LEGO PARTY/ MICKY- MINNIE PARTY sa dolaskom maskota/ JEDNOROG PARTY/SPIDERMAN PARTY/MEDO PARTY/VATROGASAC PARTY/FROZEN PARTY i dr.

TEMATSKI PAKETI za sve uzraste: ADRENALNISKI PARTY/POP IT PARTY/FOOTBALL PARTY/SPIRIT PARTY/COWBOY/INDYAN PARTY/BARBIE PARTY/WEDESTDAY PARTY/DETEKTIVSKI PARTY…Ovo omogućava roditeljima da bezbrižno uživaju u trenucima sa svojom djecom ili sami međusobno dijele iskustva.

Posebna pažnja upućena roditeljima čini Doryland mjestom gdje se i odrasli mogu osjećati opušteno i uživati. Dok djeca istražuju i zabavljaju se, roditelji mogu imati svoj kutak za odmor i druženje, znajući da su njihovi mališani na sigurnom.Terasa, ugrijana ili pak posve otvorena, namijenjana je za 20-tak odraslih s pogledom na dječju igru,jahalište i zip line. Uz coffe&tee kutak,kolač torte, slane i  slatke grickalice ili pak catering ,roditelji će uistinu uživati.

Edukativni aspekt svake proslave daje dodatnu vrijednost boravku u Dorylandu. Djeca ovdje ne samo da se igraju, već i uče kroz zabavu, stječući nova znanja i iskustva koja će pamtiti cijeli život.

Zašto roditelji biraju Doryland?

Jednostavno je. Roditelji znaju da će njihova djeca u Dorylandu provesti vrijeme na otvorenom, daleko od ekrana, u sigurnim i poticajnim aktivnostima. To je mjesto gdje su djeca uvijek u pokretu, gdje upoznaju svoje omiljene junake, i gdje svatko može ponijeti kući uspomene koje će trajati zauvijek. Posebna pažnja posvećana je obiteljskim rođendanima najmlađih gdje svoje goste Doryland isprati sa prekrasnim obiteljskim fotografijama koje obitelj,bake ,djede,kumovi dobivaju kao ZAHVALNICE po odlasku s nezaboravne dječje proslave.

A što je s roditeljima? Oni ovdje mogu uživati u miru, upoznavati druge roditelje i dijeliti iskustva, ili čak sudjelovati u igrama sa svojom djecom. Doryland nudi iskustvo bez stresa, podižući ljestvicu proslave na potpuno novu razinu.

Posjetite Doryland i dopustite sebi i vašem djetetu da zajedno istražite granice mašte i zabave, stvarajući nezaboravne uspomene. Doryland nije samo mjesto gdje se slavi, to je mjesto gdje se stvaraju sretne priče.


OCIJENI