OCIJENI

Savjeti za organizaciju najboljeg dječjeg rođendana!

Objavljeno: 20.7.2022. 9:03

Planiranje rođendanske zabave može biti vrlo stresno i naporno ako ne znate odakle krenuti. Upravo zato smo odlučili izdvojiti nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da organizirate nezaboravnu rođendansku proslavu svom mališanu.

1. Odredite budžet

Prvi korak organizacije bilo koje proslave je svakako definiranje budžeta. Razmislite koliko novaca možete izdvojiti za proslavu dječjeg rođendana. Kada ste to odredili, možete dalje nastaviti s detaljima organizacije. Isto tako, određivanjem budžeta možete otprilike odrediti na što ćete potrošiti određenu svotu novca tj. koliko ćete novaca potrošiti npr. na hranu i piće, a koliko na dekoracije.

2. Napravite popis gostiju i pošaljite pozivnice

Prilikom organiziranja dječjeg rođendana prvi korak je odrediti koliko gostiju planirate pozvati. Najbolji način da odlučite tko je na popisu je da odredite budžet i koliko djece može doći unutar tog budžeta. Sukladno tome, možete se odlučiti za užu obitelj ili veliku zabavu s puno prijatelja.

Koliko gostiju dopušta vaš budžet? Koliko veliku ili malu proslavu želite? Hoće li zabava biti za prijatelje vašeg djeteta ili samo za članove obitelji? Ima li vaša kuća dovoljno mjesta za sve goste koje želite pozvati? – sve su to pitanja koja si možete postaviti kako biste lakše donijeli odluku o broju gostiju.

3. Osmislite igre

Bilo da je vaša rođendanska zabava na nekom mjestu ili u vašoj kući, važno je unaprijed odabrati neke zabavne igre kojima ćete zabaviti svoje male goste. Postoji mnogo društvenih igara koje možete izabrati. Međutim, prilikom odabira potrebno je imati na umu dob djece te njihove interese. Također, potrebno je odabrati igre koje istovremeno mogu igrati sva djeca kako se ne bi dogodilo da netko bude izostavljen. Ako niste sigurni što točno djeca vole, najbolje je razgovarati sa svojim djetetom jer vam upravo ono može dati vrlo korisne savjete koje igre djeca te dobi najviše vole. Na kraju, uvijek je važno nadzirati djecu dok igraju igre kako biste bili sigurni da se nitko neće ozlijediti ili da ništa neće izmaknuti kontroli.

4. Odaberite lokaciju

Postoji mnogo izvrsnih mjesta za dječju zabavu, ali postoje i mnoge stvari koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za lokaciju. Prvo što biste trebali odlučiti je hoćete li zabavu organizirati kod kuće ili želite unajmiti prostor. Organiziranje zabave kod kuće ponekad može uštedjeti novac, ali većina mjesta koja su specijaliziran za dječje rođendane uključuju mnoge interaktivne i zabavne aktivnost koje su djeci doživljaj kojeg će dugo pamtiti.

Ako želite svojim najmlađima priuštiti nezaboravno slavlje za njihov najposebniji dan, Doryland je najbolja opcija. Doryland je jedinstveno mjesto u zagrebačkoj Dubravi koje ima predivne prostore za organizaciju rođendana mlađe i starije dječje dobi - organiziraju obiteljske rođendane već od prve godine.

ZIP LINE za djecu je nešto što uz jahanje na konjima, dvorcima na napuhavanje, trampolin i interaktivne igre čini Doryland posebnima. Zavirite u njihove atraktivne ponude sa jednorozima, potragama za blagom, vitezovima i princezama ili nekim adrenalinskim zip line partyem.

Što je još bolje jest da su rođendani organizirani na otvorenom s atraktivnim terasama za roditelje (aparatima za kavu, frižiderima, priborom za jelo i piće, mogućnošću roštilja), ali i sa novim zatvorenim objektima, u slučaju lošeg vremena. 

Pretvorite svoj običan dan u jednu prekrasnu priču ili poklonite jednu od usluga svojim najdražima, jer to su uspomene koje nikada ne blijede!

Rezervirajte termin već danas na: 091 79 777 06 ili putem maila: doryland05@gmail.com, a za više informacija posjetite: https://doryland.eu/, http://www.facebook.com/Doryland-1496271650689910/

NOVO! - PIKNIK TEEN PARTY & PIKNIK NICE PARTY.

NOVO! PROSLAVA I ODRASLIH ROĐENDANA- roditelji, proslavite svoj rođendan u našem atraktivnom prostoru za odrasle uz catering, roštilj, hladno piće dok su djeca naša briga - odabirom nekog od našeg paketa.

OCIJENI