Adresa: Drage Gervaisa 18
10090, Zagreb
Telefon:
01 7779 940 01 7779 ... - Klikni za broj
Mobitel:
095 5149 114, 099 2317 086 095 5149 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zdral-ps.hr/?p=1

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Prevođenje
Ključne riječi: poslovno savjetovanje - poslovi aktuara i ovlaštenog aktuara - analiza i optimizacija osigurateljnog pokrića - zastupanje inozemnih tvrtki - prevođenje poslovnih sastanaka
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ždral – poslovno savjetovanje d.o.o. je tvrtka za pružanje savjetodavnih usluga poslovnim subjektima, iz područja kontrolinga, planiranja i poslovne analize te unapređenja procesa.

Pored poslovnog savjetovanja, društvo se bavi i izračunima u što spadaju izračuni tehničkih pričuva osiguravajućih društava, razvoj osigurateljnih proizvoda te aktuarski izračuni rezervacija za otpremnine i jubilarne nagrade, kao i sudjelovanjem u reviziji osiguravajućih društava.

Višegodišnje poznavanje tržišta osiguranja i reosiguranja klijentima omogućuje kvalitetnu analizu postojećeg osigurateljnog pokrića i nalaženje mogućnosti za ugovaranje povoljnijih i adekvatnijih pokrića.
Također, društvo je sposobno doprinijeti kvaliteti u definiranju procesa kod restrukturiranja ili preuzimanja i spajanja društava.

Za detaljnije informacije o našim uslugama kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.

Posjetite našu internet stranicu: www.zdral-ps.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7779 940 01 7779 ... - Klikni za broj
Mobitel:
095 5149 114, 099 2317 086 095 5149 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.