OCIJENI

Dermatologija

Objavljeno: 2.4.2024. 16:41

U Poliklinici Fizioderma, svjesni smo važnosti kvalitetne dermatološke skrbi ne samo za vaše zdravlje, nego i za vaše samopouzdanje. Naša lokacija u zagrebačkom naselju Špansko osmišljena je kako bismo našim pacijentima pružili najviši standard usluge u području dermatologije, kombinirajući stručnost našeg iskusnog tima s naprednom tehnologijom i vrhunskom opremom.

Specijalistička dermatološka skrb

Naši stručnjaci, s dugogodišnjim iskustvom i impresivnim referencama, pružaju sveobuhvatne specijalističke dermatološke preglede i usluge. Od dijagnostike do terapije, pristupamo svakom pacijentu s individualiziranom pažnjom, fokusirajući se na njegove specifične potrebe i ciljeve liječenja.

Terapija laserom

U Poliklinici Fizioderma koristimo najnovije tehnologije u terapiji laserom, nudeći širok spektar tretmana koji uključuju:

  • Pomlađivanje kože za vraćanje mladolikog izgleda
  • Limelight tretmani za učinkovito uklanjanje hiperpigmentacije
  • Precizno uklanjanje kapilara za čistiju i ujednačeniju kožu
  • Bezbolno uklanjanje dlačica za glatku kožu
  • Liječenje raznih kožnih stanja laserom

Estetska dermatologija

Naša ponuda estetskih tretmana obuhvaća najnovije anti-age procedure koje su usmjerene na smanjenje vidljivih znakova starenja, revitalizaciju kože i poboljšanje općeg izgleda kože. Naš pristup estetskoj dermatologiji temelji se na postizanju prirodnih i dugotrajnih rezultata.

Medicinska i estetska kozmetika

Osim medicinskih tretmana, nudimo i niz estetskih kozmetičkih usluga, uključujući tretmane lica koji revitaliziraju i hidratiziraju kožu, kao i usluge permanentnog make-upa, omogućavajući vam da izgledate i osjećate se najbolje svaki dan.

Liječenje spolno prenosivih bolesti

Posebnu pažnju posvećujemo i diskretnom, stručnom pristupu u liječenju spolno prenosivih bolesti, pružajući pacijentima ne samo terapiju nego i podršku kroz savjetovanje i edukaciju.

U Poliklinici Fizioderma, vaše zdravlje i ljepota su naši glavni prioriteti. Pozivamo vas da istražite našu web stranicu, pročitate naš blog za više informacija, ili nas kontaktirate direktno kako bismo vam pomogli odabrati tretman koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Za više informacija o nama zapratite nas i na Facebooku i InstagramuOCIJENI