OCIJENI
Adresa: Ulica Miroslava Milića 2
10000 ZAGREB
Mobitel:
099 6763 542 099 6763 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086416836749
https://www.instagram.com/motus__liberi/

Radno vrijeme

:
PON-SRI 8.00h-22.00h
SUB 9.00h-14.00h
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: trening Špansko, individualni trening, grupni trening, masaža, manualna terapija, kinesiotaping, funkcionalni trening, kineziterapija, kineziologija, osobni trening, sportska masaža, medicinska masaža, ručna limfna drenaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

MOTUS LIBERI je novootvoreni centar koji se bavi pružanjem usluga treninga (individualnih, poluindividualnih i grupnih), kineziterapije, manualnih terapija (sportska masaža, ručna limfna drenaža, trigger point terapija…) i raznih drugih tehnika, a sve u cilju unaprjeđenja zdravlja i prevencije kroničnih nezaraznih bolesti koje su u porastu posljednjih nekoliko godina.

Centar je otvoren kako bi omogućio osobama da započnu s aktivnijim načinom života i da preuzmu odgovornost za svoje zdravlje kako bi imali kvalitetan život sa što manje boli.

Obrazovanje:

  • Završena srednja škola Zdravstveno veleučilište u Zagrebu i stečen naziv fizioterapeutski tehničar. Završen Kineziološki fakultet u Zagrebu i stečen naziv magistar kineziologije s usmjerenjem iz kineziterapije. 
  • Dodatno školovanje: CFSC instruktor, položen tečaj iz Kinesiotapinga, odslušane brojne edukacije u centru Motus Melior, položen tečaj Miofascijalne trigger point terapije. Iskustvo sam stekao kroz vođenje grupnih i individualnih trening te manualnih terapija u centru Emena 4 godine.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI