Zaštita od poplava

Objavljeno: 26.10.2018. 12:43

Elementarne nepogode poput požara, poplava ili ogromnih vjetrova sva sreće ne pogađaju tako često našu zemlju. Ipak, bez obzira što smo sretnici kada je u pitanju sama klima, treba se zaštiti u slučaju opasnosti.

Požari, poplave ili neke druga elementarna nepogoda može uzrokovati velike materijalne štete. Upravo zbog toga važno je pronaći odgovarajuću zaštitnu opremu.  Klaleda d.o.o. je tvrtka  koja može ponuditi kompletan asortiman zaštite.

Zaštita od poplava uključuje cjeloukupan asortiman koji će Vam pomoći, u slučaju da dođe do poplave, maksimalno Vas zaštiti. Sastoji se od nekoliko elemenata:
Daske brane s podnim brtvljenjem
Nadogradive daske brane
Zidnog pričvrsnog profila
Pričvrsnih stupova s podnom čaškom
Steznih elemenata za sprječavanje uzgona dasaKlaleda je tvrtka čiji se prodajni asortiman može podijeliti u sljedeće grupe:

PROTUPOŽARSTVO - Sastoji se od kompletne palete vatrogasnih aparata Total, hidrantske opreme u koju ubrajamo ormariće, hidrantska i vatrogasna crijeva.

VATROGASTVO - Sastoji se od opreme koja je namijenjena u prvom redu vatrogascima. Dišni aparati, vatrogasne čizme, uniforme, kacige, rukavice i sl.

ZAŠTITA NA RADU - asortiman zaštite na radu dijeli se na: zaštita glave, zaštita dišnih organa, zaštita tijela i zaštita nogu. Zahvaljujući jakim proiozvođačima čiji smo zastupnici, u mogućnosti smo ponuditi sve oblike zaštite radnika.

ZAŠTITA OKOLIŠA - ponuda opreme za spriječavanje ekoloških havarija. Ekološki apsorbenti, odmaščivaći, brane upojne i fizičke, skimeri i ostala oprema za upijanje i prikupljanje naftnih derivata i kiselina.

RONILAČKA OPREMA - profesionalna oprema namijenjena za vojne svrhe.