OCIJENI
Adresa: Čulinečka cesta 181
10000 Zagreb
Telefon:
01 2947 222 01 2947 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://git-gaj.hr
http://www.njuskalo.hr/trgovina/git-gaj

Radno vrijeme

:
pon -pet: 7 -16h sub: 7-14h
Djelatnosti: Trgovina građevinskog materijala
Proizvodnja cementa, betona, gipsa
Građevinarstvo - gradnja, rušenja, nadzor, zemljani radovi
Ključne riječi: proizvodnja građevinskog materijala - prijevoz betona - prijevoz materijala - niskogradnja - zemljani radovi - pijesak - cigle - cijevi za vodovod i kanalizaciju - hidroizolacija - asfaltiranje prilaza - asfaltiranje ceste - uređenje dvorišta - uređenje parkirališta - asfaltiranje pješačke staze - prodaja betona - dovoz betona - dovoz građevinskog materijala - prijevoz strojeva
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice GIT-GAJ trgovina i gradnja
Prodaja građevinskog materijala i proizvodnja betona

 

GRADNJA I TRGOVINA – GAJ d.o.o. osnovana je 1998. g. kao građevinsko skladište koje se kroz godine rada razvijalo, ne samo skladište, nego i poduzeće za građevinske radove u niskogradnji (iskopi, rušenja, asfaltiranja, prijevozi), te proizvodnja i prodaja betona s betonare koja je u našem vlasništvu.

Zapošljavamo 30 zaposlenika, od građevinskih radnika, vozača, strojara do skladištara i komercijale, te u vlasništvu imamo vrhunsku građevinsku mehanizaciju.

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2947 222 01 2947 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI