OCIJENI
Adresa: Slavonska avenija 1C
10000 Zagreb
Mobitel:
01 7709 028 01 7709 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.controlii.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095566210278
https://www.instagram.com/controliibranding/

Radno vrijeme

:
pon-petak 8:00-16:00h
Djelatnosti: Marketinška agencija, marketing agencija
Ključne riječi: marketing, brending, marketing agencija, brending agencija, izrada web stranica, grafički dizajn, savjetovanje, menadžment, upravljanje, izrada logotipa, izrada web shopa, web dizajn, controlii paket brenda
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Controlii je tvrtka za upravljanje i marketing specijalizirana za sve aspekte marketinga. Naša stručnost obuhvaća ispravljanje, poboljšanje i nadogradnju marketinških strategija, dizajna i kulture kako bismo osigurali izvrsne rezultate za vašu tvrtku.

Kroz temeljitu analizu položaja vašeg brenda, pružamo cjelovit uvid u industriju, prepoznajemo moguće promjene, prilike, blokade i prepreke. Naš cilj je pružiti vam jasne smjernice i prilagođene marketinške planove koji će vam omogućiti da postignete značajan uspjeh i istaknete se na tržištu.

Kroz dugogodišnje iskustvo i uspješne projekte, Controlii se ističe kao pouzdan partner za vođenje vašeg marketinškog puta. Naš tim stručnjaka kontinuirano prati najnovije trendove i inovacije u industriji kako bismo uvijek bili korak ispred i pružili vam konkurentske prednosti.

Uz fleksibilnost i prilagodljivost, naši marketinški planovi su personalizirani prema vašim potrebama i ciljevima. Bez obzira na veličinu vaše tvrtke i tržišta na kojem poslujete, naša filozofija je pružiti jedinstven i učinkovit pristup koji odražava vaše jedinstvene vrijednosti i identitet. Naša predanost inovacijama, transparentnost i stručnost omogućuju nam da budemo vaš pouzdan partner za postizanje izvrsnih marketinških rezultata i postavljanje novih standarda u industriji.

S Controlii timom, možete računati na stručnost, kreativnost i profesionalnost u svakom segmentu vašeg marketinškog puta. Bez obzira na vaše ciljeve, uvjereni smo da naše usluge upravljanja i marketinga donose vrijednost i potiču rast vašeg poslovanja na međunarodnoj razini.

Za više informacija posjetite našu web stranicu te Facebook i Instagram profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI