OCIJENI

Neodoljiv jelovnik Restorana Vallis

Objavljeno: 10.9.2021. 11:17

Zamislite da vam na posao stigne domaća hrana, koliko biste se samo bolje osjećali. Osim toga, domaća hrana za razliku od kupovne i brzo pripremljene, dat će vam dovoljnu količinu energije da se koncentrirate na sve zadatke koje taj dan trebate obaviti.

Trudite se stoga što češće pripremati hranu kod kuće, a ako ne stignete, tu su kvalitetni restorani koji brinu o vašem zdravlju. Restoran Vallis u Sesvetama svakodnevno u ponudi ima dnevni menu koji se obično sastoji od jedne ili dvije vrste juhe, a tu su često i domaće varivo, rižoto ili tjestenina i druga domaća jela među kojima svatko može pronaći svoj omiljeni okus.

Raznolika kuhinja osim što omogućuje svakome da pronađe baš ono što mu se jede taj dan, vrlo je zdrava i potiče goste da jedu raznovrsno.

Vrhunski pršut najpoznatijeg drniškog pršutara Drage Pletikose, kao i Livanjski sir možete pronaći u restoranu Vallis, baš kao i sve vrste rižota - od bifteka, teletine, pa sve do vegeterijanskih rižota za one koji ne jedu meso. Svakoga petka u restoranu Vallis tradicionalno se poslužuju riba, ali i riblje juhe. Najpopularnije na jelovniku tu su hvarska gregada, jadranske lignje, grdobina, tuna steak, jadranska oborita riba i mnoge druge, a većinom je riječ o domaćem ulovu.

Nadalje, četvrtkom nude domaću raštiku, a često se na dnevnom jelovniku nađu i špek fileki tj. tripice.

No, Restoran Vallis nudi i više od gastronomskog užitka, a to je vrhunsko uređenje s dječjim igralištem uz terasu i ogroman parking u oazi zelenila.

Prateći svjetske kulinarske trendove, pazeći na svaki detalj, Restoran Vallis pripremit će za vas gastronomski užitak kakav zaslužujete, jer na vaš stol mogu doći samo pomno odabrane namirnice vrhunske kvalitete.

Osim svečane dvorane i prekrasnog ambijenta kojeg potpisuje arhitektica Mirta Mujačić Đaković, a u kojem možete kušati najfinija jela po vašem ukusu - restoran Vallis nudi i uslugu dostave koja će vam uštedjeti vrijeme i savršeno poslužiti na poslu gdje je svaka minuta pauze dragocjena.

OCIJENI