OCIJENI

Upoznajte Auto Check Center Barbić

Objavljeno: 10.9.2021. 9:29

Automobil nije igračka, a cesta nije igra. Svakodnevni broj nesreća svjedoči o tome koliko je mali neoprez dovoljan da se izgubi najvrijednije što imamo, a to je ljudski život. Dok je česti krivac gubitka kontrole nad vozilom alkohol, ponekad se potkradu i greške u mehanizaciji automobila kao posljedica lošeg servisa ili nemara vlasnika automobila koji preskače redovite kontrole i servis limenog ljubimca.

Kako bi bio siguran na cesti, vozač mora biti odgovoran i poštovati ograničenja u vožnji, a isto tako redovito kontrolirati i održavati dobro stanje automobila. Na vozaču je stoga da automobil vozi kod pravog servisera, a sve ostalo je u rukama stručnjaka.

Ako još uvijek niste našli kvalitetnog “doktora” za vašeg limenog ljubimca, naći ga možete u Remetama 94 u Zagrebu u Autoservisu Barbić.

Autoservis Barbić koji slovi za jedan od najboljih servisa u gradu, osnovan je 2005. godine od kada je vlasnik dugo bio jedini zaposlenik. Kako su klijenti prepoznali kvalitetu usluga, ubrzo se javila potreba za proširenjem pa je tvrtka dobila još zaposlenika.

Autoservisu Barbić zadovoljstvo i sigurnost klijenata na prvom je mjestu pa za servis koriste najkvalitetnije dijagnostičke uređaje, optiku vozila, vulkanizaciju i specijalne alate.

U višegodišnjem radu servisa kako bi bili u toku s vremenom i mehanizacijom novih modela automobila, radnici se kontinuirano educiraju na raznovrsnim seminarima te sukladno tome opremaju servis sa specijalnim alatima i uređajima za rad na novim vozilima.

Još jedna odlika i tajne kvalitetnog rada Autoservisa Barbić je dobar timski rad i razmjena informacija s korisnicima usluga jer je komunikacija u svakom poslu najvažnija.

Klasične usluge koje nude autoservisi u Autoservisu Barbić obavljaju s posebnom pažnjom te svakoj usluzi posvete posebnu pažnju. Pri prvom dolasku auto dijagnostikom se otkrivaju i lociraju kvarovi na vozilu koji se potom uklanjaju. Velika pažnja posvećuje se i vulkanizerskim radovima zbog čega imaju posebno opremljenu radionicu uređajima koji pomažu u postavljanju pravilne geometrije kotača - tzv. “špur” što svaku vožnju čini lakšom i, još važnije, sigurnijom.

Tu su i usluge zamjene ulja i filtera što je neophodno za pravilan rad motora, a najveća pažnja posvećuje se velikom servisu kod velike kilometraže automobila kao i sezonskom servisu kada je promjena guma obavezna. Primijetili ste da vam automobil čudno radi ili ne radi kao što je radio? Dovezite svog limenog ljubimca u Autoservis Barbić na dijagnostiku, a stručni tim će vam detektirati i otkloniti kvar koliko god je to moguće.

OCIJENI