OCIJENI

Uživajte u kavi uz DIVUM DOMO

Objavljeno: 28.2.2020. 13:59

Dobra kava pokreće dan… …Dozvolite nam da Vas pokrenemo

Kava za neke predstavlja uživanje u okusu, za neke je dio jutarnje rutine, pauza sa kolegom ili podizanje koncentacije I produktivnosti na poslu. Neovisno gdje se nalazite, želite da taj trenutak I Vaš topli napitak budu vrhunski.

Zašto illy kava?
100%arabica –mješavina devet vrsta najbolje uzgojene I izabrane kave.

Izbor illy kave vrši se zrno po zrno,a jedinstvenim pakiranjem pod pritiskom dušika ne dopušta gubitak kvalitete, mirisa i okusa. Pakiranje u kapsulama osigurava da je svaka Vaša espresso kava uvijek ista.Iz tog razloga illy preporučuje svoju kavu za domaćinstva i urede u kapsulama uz kompatibilne espresso aparate Mitaca M-9.
Aparatić koji će se svojim dizajnom i veličinom uklopiti u svaki prostor ili kuhinju sada možete kupiti po akcijskoj cijeni od 590,00 kuna.
Uz aparat Mitaca M-9, za savršen espresso, nudimo i aparat koji pjeni mlijeko – Milkfrother, za savršen cappuccino, također po akcijskoj cijeni od 380,00 kuna.

Pretvorite ispijanje kave u magično putovanje od avanture do nirvane – u Vašoj radnoj atmosferi na poslu i opuštajućoj u Vašem domu i naravno....
za dobar početak dana slobodno nas kontaktirajte ☺

OCIJENI