OCIJENI
Adresa: Žednički put 12
10000 Zagreb (Prečko)
Telefon:
01 3881 138 01 3881 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 4311 001, 091 9548 959 091 4311 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.divum-domo.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16 sub: po dogovoru
Djelatnosti: Usluge, radnje i radionice - ostalo
Piće, alkoholna i bezalkoholna
Prodaja i veleprodaja pića, alkoholna i bezalkoholna pića
Ključne riječi: uredski aparati za kavu, najam aparata za kavu zagreb, najam aparata za kavu velika gorica, aparati za kavu illy, uredski aparati za kavu illy,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

O nama


Tvrtka «Divum Domo d.o.o.» bavi se pružanjem usluga putem samoposlužnih aparata-Vending. Vending je mlada grana gospodarstva, na našim prostorima prisutna je tek 20-tak godina.

20 godina rada i iskustva omogućava nam korištenje znanja vodećih kompanija u branši kroz školovanja djelatnika, seminare i korištenje najnovijih tehnologija i saznanja, kvalitetne aparate vodećih svjetskih proizvođača, sirovine potrebne za izradu napitaka kako domaćih tvrtki (Kraš), tako i stranih (Humana).

Naša osnovna djelatnost je briga da je Vaš omiljeni napitak uvijek dostupan.


Redovitim obilaskom, servisiranjem i punjenjem aparata potrebnim sirovinama dajemo Vam sigurnost da je Vaš omiljeni napitak uvijek nadohvat ruke.

Aparati koje Vam nudimo sastavni su dio opreme u bolnicama, fakultetima, školama, vojarnama, policijskim postajama, poslovnicama banaka, poslovnim uredima, tvorničkim halama, športskim dvoranama, trgovačkim centrima i ostalim javnim prostorima.


Iz referentne liste izdvajamo: Agencija za medicinske lijekove, Jedinstvo d.o.o., Autowill d.o.o., Proplin d.o.o, Merkur, Mercator, Škola za tekstil, kožu i dizajn, Printec d.o.o., Iskon, Konikom, Športski centar Arena, Croatia osiguranje....

Tvrtka «Divum Domo d.o.o.» se ugovorom obvezuje da odgovara za zdravstvenu ispravnost i kvalitetu napitaka u skladu sa propisima ove djelatnosti. Također se obvezuje, prilikom preuzimanja lokacije, na:-    Redovito obilaženje lokacije i kontrolu aparata

-    Redovito punjenje aparata potrebnim sirovinama

-    Servisiranje aparata i besprijekorno održavanje higijenskih uvjeta aparata i pripadajućeg prostora

-    Otkalanjanje zastoja i kvarova u najkraćem roku od dojave kvara

-   Instaliranje aparata i stavljanje aparata u dogovorenom roku

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3881 138 01 3881 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 4311 001, 091 9548 959 091 4311 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI