OCIJENI
Adresa: Račkoga 11
10000 ZAGREB
Telefon:
01 4680 728 01 4680 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.abcscuola.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10-16
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: tečajevi talijanskog jezika i kulture - škola talijanskog jezika - corsi di lingua italiana-specijalisti za učenje talijanskog jezika-izvorni govornici-tečaj konverzacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ABC - Tečajevi talijanskog jezika i kulture već 10 godina surađuje s Talijanskim institutom za kulturu u Zagrebu, osmišljava i organizira tečajeve talijanskog jezika koji zadovoljavaju potrebe svakog pojedinog polaznika.

Naši su profesori izvorni govornici i educirani su za održavanje nastave talijanskog jezika kao stranog jezika (certifikat Cedils), a njihovo se visokoškolsko obrazovanje proteže od povijesti umjetnosti do književnosti, od povijesti do prava, te do klasičnih studija. Sve nam to omogućuje da zadovoljimo sve stručne zahtjeve koji se odnose na tečajeve talijanskog poslovnog jezika ali i da uvijek damo posebnu dubinu tečajevima općeg talijanskog jezika, zahvaljujući različitim i specifičnim kulturološkim elementima koje svaki profesor prenosi tijekom svoje nastave.

Nastava se odvija u smirenom i opuštenom ozračju: školu ABC često nazivaju i Malom Italijom, u kojoj polaznicima kroz glazbu, filmove i televiziju približavamo kulturu ove prelijepe zemlje, učeći ih kako komunicirati na živom i aktualnom svakodnevnom jeziku.

Zahvaljujući suradnji s Talijanskim institutom za kulturu, učenici škole ABC imaju mogućnost pristupa različitim nastavnim i multimedijskim materijalima, oni su konstantno informirani o svim kulturnim događanjima u svezi s Italijom u Zagrebu, a često i sami aktivno sudjeluju u mnogima od njih kao što su Tjedan talijanskog jezika u svijetu i Izložba novog talijanskog filma.

Talijanski institut također omogućuje našim polaznicima usavršavanje njihova znanja jezika u Italiji s popustima i stipendijama na najboljim školama. Za polaznike koji žele dobiti certifikat poznavanja talijanskog jezika priznat svuda u svijetu -CILS, taj ispit mogu polagati u našoj školi.

Brojne su i uvijek raznovrsne mogućnosti koje nude naši tečajevi na svim razinama Zajedničkog europskog jezičnog referentnog okvira, od razgovornog do poslovnog jezika, za grupe, pojedince i za tvrtke. Nastava sa strašću i ljubavi prema Italiji karakteriziraju rad profesora škole ABC. Uvijek u skladu s najinovativnijim metodama nastave, sa sposobnošću razlikovanja leksičkog sadržaja i teme svakoga tečaja kako bi ga učinili što dinamičnijim i motivirajućim: Promjena je naša konstanta. U želji da motiviramo i Talijane koji žive u Zagrebu da nauče jezik i da im život u Hrvatskoj bude što ljepši i lakši, od 2012. godine nudimo i tečajeve hrvatskog jezika za Talijane. Princip je isti. Profesor je izvorni govornik, metoda je moderna, pristup je kulturološko civilizacijski, a rezultati su izvrsni. Pridružite nam se u pomicanju granica i otvaranju novih vrata u svijetu učenja talijanskog i hrvatskog jezika.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4680 728 01 4680 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI