OCIJENI
Adresa: Rubetićeva 16
10000 Zagreb
Telefon:
01 4624 200 01 4624 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.magistra.hr/?utm_source=mojkvart.hr&utm_medium=profil&utm_campaign=moj_kvart_profil

Radno vrijeme

:
pon-čet: 9-19h pet: 9-13h
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Škola stranih jezika
Ključne riječi: tečaj za dadilje - škola za dadilje - obrt za dadilje - škola za njegovateljice - njegovateljice za rad u Njemačkoj - tečaj knjigovodstva - tečaj računovodstva - tečaj za fitness instruktora - škola za fitness instruktora - škola Magistra
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Učilište Magistra neprofitna je ustanova za obrazovanje odraslih osnovana 2002. godine.
Svojim višegodišnjim iskustvom i profesionalnošću jamčimo uspjeh svima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu rada ili napredovati u karijeri usavršavanjem i stjecanjem novih znanja.

Osim verificiranih programa osposobljavanja koji se upisuju u radnu knjižicu, Učilište Magistra organizira i razne neformalne tečajeve prilagođene novim zahtjevima tržišta rada.

Stručni i iskusni predavači te rad u malim grupama, osigurana besplatna stručna literatura, besplatni izlasci na ispite te individualni pristup svakom polazniku osigurava visok nivo znanja svakog našeg polaznika koji uspješno završi program obrazovanja.

Učionice Učilišta Magistra su klimatizirane, opremljene računalima za polaznike, predavačkim računalom i projektorom. Za sve polaznike osiguran je  besplatan pristup internetu. Za više informacija posjetite naše web stranice www.magistra.hrPročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4624 200 01 4624 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI