Adresa: Voćarska 106
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4680 019, 01 4680 017 01 4680 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cybexcentar.com
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: bolovi u kukovima i koljenima - bol u kralježnici - bol u skočnom zglobu - dijagnostika i terapija - izokinetika - terapija -rehabilitacija - rehabilitaciju rada mišića i zglobova kralježnice, koljena, kukova, skočnih zglobova koljena i laktova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Iskustvo

Cybex centar za izokinetičku dijagnostiku i rehabilitaciju je osnovan kao prva ustanova koja se bavi isključivo provođenjem biomehaničko izokinetičke dijagnostike i rehabilitacije lokomotornog sustava. Od osnivanja 1995. godine do danas je obavljeno oko 70.000 izokinetičkih testiranja i preko 200.000 terapeutskih izokinetičkih tretmana. Iskustvo ovakvih razmjera u ovom području medicine je dosta rijetko, obzirom da je malo centara koji se bave isključivo ovim usko specijaliziranim dijelom rehabilitacije.

Cybex centar raspolaže najvećom tehničkom bazom opreme, pet izokinetičkih aparata te opremom za druge oblike dijagnostike i rehabilitacije u ovom segmentu rehabilitacije. Vodeći stručnjaci Cybex centra su višekratno školovani u Švicarskoj. Danas je Cybex centar ustanova za prijenos znanja ( know how) za primjenu izokinetičkih metoda rehabilitacije i edukacijski centar za kadrove za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. U proteklom periodu je školovano više timova za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Vojvodinu.


Znanje

Uz stručnu pomoć ovog centra započeli su radom kabineti za izokinetičku dijagnostiku i rehabilitaciju u: Općoj bolnici Koprivnica, Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Lipik, Specijalnoj bolnici Varaždinske Toplice, Zavodu za rehabilitaciju djece oboljele od cerebralne paralize Goljak , Zdravstvenom zavodu Zdravje Ljubljana, CYK centru Banjaluka i Pokrajinskom zavodu za sport Novi Sad.

Cybex centar je preko 10 godina nastavna baza Visokog zdravstvenog učilišta u Zagrebu za smjer fizioterapije gdje naši stručnjaci vode dio nastave iz ovog područja. Cybex centar surađuje u programu diplomske i poslijediplomske edukacije polaznika slijedećih fakulteta: Fakultet elektronike i računarstva u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu , Kineziološki fakultet u zagrebu, Medicinski fakultet Zagrebu, a u suradnji sa FSB su bitno unaprijeđeni postupci liječenja problema lumbalne kralježnice i artroze kukova.


Naša vizija

Izokinetika treba biti početak i kraj svake rehabilitacije

Korisnici usluga centra su državljani mnogih zemalja regije, Europe, ali i dalekih zemalja. Naš cilj je osposobiti što više ustanova za pravilnu primjenu ovakve tehnologije i smanjiti stopu invaliditeta uz povećanu sposobnost rada i kretanja na čemu i dalje svakodnevno radimo. Očekujemo da će izokinetička dijagnostika i rehabilitacija jednog dana biti i u hrvatskoj uobičajeni postupak u rehabilitaciji, a posebno prevenciji, čime će se i u nas moći bitno smanjiti poboljevanje, ali i bitno smanjiti troškove liječenja i bolovanja. Naša najjača referenca su rezultati u liječenju naših pacijenata, i na tom putu ćemo ustrajati.


Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem navedenog broja telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4680 019, 01 4680 017 01 4680 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.