OCIJENI

Vaš vodoinstalater - birajte kvalitetu i iskustvo!

Objavljeno: 20.9.2022. 7:40

Želite zamijeniti slavinu ili vodokotlić? Želite uvesti nove instalacije ili zamijeniti postojeće? Ako je vaš odgovor da, onda svakako trebate dobrog i pouzdanog vodoinstalatera koji će brzo i kvalitetno obaviti sve potrebne radove.

Ako tražite kvalitetu i iskustvo odabirom tvrtke Vaš Vodoinstalater ne možete pogriješiti. Tvrtka Vaš Vodoinstalater nastala je kao rezultat dugogodišnjeg školovanja, rada i usavršavanja u struci te je iza njih bogato instalatersko iskustvo na zahtjevnim i velikim građevinskim objektima, jednako kao i na obiteljskim kućama i stanovima, u zemlji i inozemstvu.

Prilikom pokretanja tvrtke, odlučili su se za nov i drugačiji koncept u radu uvidjevši na tržištu potrebu za korektnijim pristupom prema potrošaču. Upravo zato uvijek nastoje svojim korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu na vrijeme te stvoriti odnos povjerenja između majstora i potrošača.

Jedinstvena karakteristika poslovanja ove tvrtke je da oni biraju poslove po redoslijedu, a ne po vrijednosti posla, tako da vas neće lagati i zavlačiti oko termina.

Neke od usluga koje Vaš Vodoinstalater nudi:

  • Vodovodne i kanalizacijske instalacije

  • Preinake i popravci instalacija

  • Ugradnja i izmjena sanitarne opreme i armatura

  • Popravak ili zamjena slavina, armatura i vodokotlića

  • Adaptacija kupaonice i sanitarnih čvorova

  • Savjeti i asistencija kod odabira sanitarnih armatura i opreme

  • Instalacije centralnog grijanja

Važan je i odabir materijala

Iz tvrtke Vaš Vodoinstalater naglašavaju da je izbor adekvatnih materijala jednako bitan kao i kvaliteta samih radova. U svom poslu rabe materijale novije generacije koji su općeprihvaćeni zbog boljih tehničkih osobina u odnosu na do nedavno korištene.

U svom radu koriste i PPR i PEX tehnologiju, a o odabiru materijala odlučuju zajedno sa investitorima. Pa se tako danas na primjer vodovodne instalacije uglavnom izvode iz PPR i PEX cijevi, dok se pocinčane ili bakrene cijevi koriste za manje preinake instalacija i popravke instalacija, zavisno od mogućnosti i potreba posla. Kod razvoda vodovodnih instalacija iz PPR ili PEX cijevi ugrađuju materijale provjerenih i danas najzastupljenijih proizvođača na hrvatskom tržištu: Viega, Aquatherm, Geberit te Vargon.

Stoga, bez obzira selite li se u drugi stan ili si želite uljepšati život u sadašnjem odabirom ove tvrtke bit ćete sigurni da će svi radovi biti kvalitetni i obavljeni na vrijeme. Točnost, stručnost i pedantnost u poslu odlike su svih zaposlenika ove tvrtke. Vaš Vodoinstalater tvrtka je koja je posebno specijalizirana za servis vodokotlića te je ujedno i ovlašteni serviser tvrtke Geberit. Ako Vas zanima više o djelatnostima kojima se bave, informacije ćete pronaći na: http://www.vas-vodoinstalater.com

OCIJENI