OCIJENI
Adresa: Ante topić-Mimare 38
10090, Zagreb
Mobitel:
091 9336 093 091 9336 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.vas-vodoinstalater.com
Djelatnosti: Voda, vodoinstalater, vodovod, kanalizacija - servis
Hitne intervencije
Kupaonice, Keramika, Sanitarije - ugradnja
Ključne riječi: vodoinstalater - vodokotlići - kupaonice -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vaš Vodoinstalater nastao je kao rezultat dugogodišnjeg školovanja, rada i usavršavanja u struci. Iza nas je instalatersko iskustvo na zahtjevnim i velikim građevinskim objektima, tako i obiteljskim kućama i stanovima, u zemlji i inozemstvu. U pokretanju naše usluge odlučili smo se na novi i drugačiji koncept u radu uvidjevši na tržištu potrebu za korektnijim pristupom prema potrošaču. U tom smislu naš je posao pružiti Vam uslugu kvalitetno i na vrijeme. Naš cilj je svakodnevno i dugoročno ostvarivanje ozračja povjerenja između majstora i potrošača.

Mi biramo poslove po redoslijedu a ne po vrijednosti posla.
Točnost, stručnost i pedantnost u poslu naše su odlike.  Na našim web stranicama nećete ugledati slike vodoinstalaterskih kliješta, sajli ili nekog drugog alata. Za očekivati je da majstori posjeduju potrebne alate, strojeve i opremu a znanje i iskustvo imaju u rukama.

Na našim web stranicama nećete ugledati ni slike cijevi, spojnica ili fitinga, te ostalog materijala. Za očekivati je da majstori znaju rabiti materijale, biti upoznati sa najnovijim tehnološkim dostignućima u struci te iste znati primjeniti u poslu.

Za više detalja posjetite naš web.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI