OCIJENI
Adresa: Bebrinečki Put 4
10090, Zagreb
Telefon:
01 3887 799 01 3887 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://damp-protection.com/hr/
Djelatnosti: Kuća i vrt
Ključne riječi: vlaga- kapilarna vlaga- efikasno rješavanje vlage- prosystem- građevina- vlaga u zidovima- sanacija kapilarne vlage- pro sistem- damp protection
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na naše stranice! 

PROsystem – djeluje na temelju elektroosmoze i efikasna je zaštita protiv vlage. Uređaj odašilje pulsne valove u zidove, te mijenja smjer kretanja vode prema negativno nabijenom tlu. 

Zaštitite vašu građevinu od vlage, bez narušavanja estetike i s minimalnim troškovima. 

Uređaj PROsystem djeluje kroz sve zidove i prezide u zadanom radijusu, izuzev velikih metalnih prepreka poput čeličnih cisterni, metalnih garažnih vrata, i sličnih.

Sustav za sanaciju kapilarne vlage bez građevinskih radova koji djeluje na sam uzrok podizanja vlage. Riješite se vlage u zidovima brzo i efikasno.

Iznimno smo ponosni na svoj doprinos u očuvanju kulturnog dobra. Iza nas su mnogobrojne reference i certifikati koje možete pogledati na našoj web stranici.

Više od 20 godina radimo na očuvanju građevinskih objekata od kapilarne vlage i drugih oštećenja zahvaćenih vlagom ( prokišnjavanje objekta, kondenzat koji je izravna posljedica hladnih mostova, neadekvatne termo-izolacije, slivna voda,  prodor vode, podzemne vode).

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3887 799 01 3887 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI