Adresa: Jurja Ves 28 /a
10000 Zagreb
Telefon:
01 2340 460 01 2340 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Servis kućanskih aparata
Ključne riječi: plinski bojler - servis plinskog bojlera - vaillant plinski bojler - plinski uređaji i oprema - prodaja plinskih bojlera
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o DARMATU

Tvrtka DARMAT d.o.o. osnovana je 1994. godine, vlasnik je Davor Rakić dipl. ing. strojarstva, te svoje znanje i stručnost primjenjuje svakodnevno u servisiranju plinskih aparata.

Unutar firme rade zaposlenici koji su stručni u obavljanju svojih svakodnevnih zadataka.


Serviseri se školuju i obučavaju putem Edukacijskog centra te tako mogu odgovoriti na sve zahtjeve koje se pred njih postavljaju.

Vaillant GmbH - Predstavništvo u RH organizirao je na čitavom području Hrvatske, Slovenije, Srbije,

Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova i Albanije široku mrežu ovlaštenih servisnih radionica.

Servisne radionice organizirane su na bazi "Ugovora o servisnoj djelatnosti", iz koje proizlaze prava i obaveza ovlaštenih servisera.

Istima je svakodnevno dostupan izvrsno opskrbljen konsignacijski lager rezervnih dijelova «Vaillant d.o.o.», na kojem se nalaze dijelovi za uređaje stare i preko 15 godina (obaveza je imati dijelove za uređaje stare 12 godina od datuma posljednje proizvodnje).

20 GODINA ISKUSTVA
VAILLANT , JUNKERS , BERETTA
, ARISTON; BOSHPročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2340 460 01 2340 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.