Adresa: Čikoševa 5
10000 Zagreb
Mobitel:
098 1760 476 098 1760 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://cevizovic.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: porezno savjetništvo za poduzetnike - porezno savjetovanje - računovodstveno savjetovanje - konzalting za poduzetnike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Čevizović Ivan javno trgovačko društvo za porezno savjetništvo osnovano je u veljači 2016. godine.

Osnivač je dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik, s dugogodišnjim iskustvom u financijskom izvještavanju i porezima.

Ivan Čevizović je diplomirao i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U lipnju 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obranio je doktorsku disertaciju pod naslovom «Učinak računovodstvenih načela vrednovanja financijskih instrumenata na oporezivanje» te stekao akademski stupanj doktora znanosti.Od studenog 2002. do kraja siječnja 2006. godine radio je kao revizor u revizorskom društvu Reconsult d.o.o. gdje je sudjelovao u reviziji financijskih izvještaja, uvidima u financijske izvještaje, due dilligence postupcima, savjetovanjima i slično, te održavao računalnu opremu Reconsulta.

Po prestanku radnog odnosa u Reconsultu, zapošljava se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od 1. veljače 2006. godine radi na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kao asistent na Katedri za računovodstvo gdje radi do konca siječnja 2012. godine.

Od veljače 2012. godine radi u Hrvatskoj zajednici računovođa i financijskih djelatnika kao savjetnik-urednik (od siječnja 2013. godine u nepunom radnom vremenu). Od siječnja 2013. godine zaposlen je u BDO Savjetovanje d.o.o. na mjestu partnera za poreze (nepuno radno vrijeme).

Od 2013. godine radi kao predavač (vanjski suradnik) na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje drži predavanja na preddiplomskom i diplomskom studiju na hrvatskom i engelskom jeziku iz računovodstvene grupe predmeta i poreza.
Potpredsjednik je Hrvatske komore poreznih savjetnika.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 1760 476 098 1760 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.