Zašto je važno učiti cijeli život?

Objavljeno: 16.5.2018. 12:46

Zašto je važno učiti cijeli život?

Poslovne edukacije


Proces učenja i upijanja znanja započinje od najranije životne dobi, a u današnjem svijetu koji se sve brže mijenja dobiva sve više na značenju. Bilo da se želite dodatno educirati ili usavršiti znanje iz određenog područja, potrebno je pronaći kvalitetne i zanimljive edukacije. Tvrtka Projectus grupa d.o.o. od svog se osnutka uspješno bavi poslovnim edukacijama, a iza nas je 18 godina iskustva u planiranju, osmišljavanju i provedbi edukacija za odrasle.
Posebno smo se specijalizirali za edukacije poslovnih vještina poput liderstva, upravljanja, komunikacijskih i prezentacijskih vještina te razvoja ljudskih potencijala. Osobito nam je draga tema treninga trenera kroz radionice na kojima polaznici uče i vježbaju kako poučavati druge i kako svoje treninge učiniti zanimljivijima i učinkovitijima. Odnedavno nudimo i uslugu executive coachinga, vrlo učinkovite metode razvoja organizacije i njezinih pojedinaca.Leadership za voditelje medicinskih i stomatoloških ustanova

Ovih dana pokrećemo novu edukaciju za voditelje stomatoloških i medicinskih ustanova i one koji tek razmišljaju o tome da pokrenu svoj vlastiti posao u tom području. Kroz dinamični ciklus od tri modula polaznici će imati priliku unaprijediti vještine vođenja i upravljanja, motiviranja suradnika, komunikacije i prezentacijskih vještina. Razvit će vještine strateškog planiranja i dobiti uvid u marketinške alate kojima mogu učinkovito promovirati svoje usluge i svoju ustanovu. Uz to, imat će prilike educirati se o financijskom upravljanju i porezima te razgovarati s predstavnicom Ministarstva zdravstva o inspekciji. Bit će predstavljene informacije i koristi od uvođenja ISO normi te kako primijeniti Uredbu o zaštiti potrošača u svojem poslovanju.
Sve edukacije koje provodi tvrtka Projectus grupa zadovoljavaju najviše standarde: programi se temelje na analizi potreba za edukacijom, razvijeni su u skladu s načelima struke, provode ih vrhunski treneri i predavači kroz interaktivni pristup prilagođen pojedincima te se nakon provedenih edukacija provodi evaluacija radi ocjene i unaprjeđenja pojedinih programa.Do sada smo uspješno educirali više stotina polaznika iz privatnog sektora i državne uprave te pojedinaca različitih struka koji su prepoznali našu kvalitetu. Njihov kasniji uspjeh u provođenju edukacija, javnih nastupa i vođenja timova naša je najbolja nagrada!
Uložite vrijeme i trud u svoje znanje. Ulaganjem u znanje ulažete u sebe, a to se uvijek vraća dvostruko.
Obratite nam se s povjerenjem!