OCIJENI

Zašto je dobro tražiti poslovno savjetovanje kod pokretanja poslovanja

Objavljeno: 22.7.2022. 10:18

Dok neki pokreću poslovanje tek nakon što se dobro informiraju, drugi bez ikakvog predznanja mogu pokrenuti poslovanje i biti uspješniji čak i od onih s iskustvom. Tajna uspjeha često se krije u stručnom poslovnom savjetovanju koje pomaže i iskusnima i neiskusnima. Dok je onima koji su dobro upoznati sa svijetom biznisa ponekad potrebno blago usmjerenje i pogled iz druge perspektive, onima bez iskustva potrebna je pomoć stručnjaka s dobrom podlogom. U svakom slučaju, usluge poslovnog savjetovanja uvijek su dobra opcija - posebno zbog česte izmjene propisa i njihove složenosti što često dovodi do značajnih rizika prouzročenih pogrešnim tumačenjem. Cilj svakog poduzetnika koji planira uspjeti, trebao bi biti minimiziranje tih rizika.

Poslovni procesi bez razvoja, mijenjanja i uvođenja novih poslovnih procesa teško prate zahtjeve tržišta, a donošenje ključnih odluka je zahtjevan proces koji često iziskuje opsežne stručne analize, izrade i praćenje projekata što oduzima dragocjeno vrijeme managementu.

U moru segmenata poslovanja, teško se snaći pa je za bilo koje nedoumice uvijek dobro potražiti stručnu pomoć. Kvalitetne usluge poslovnog savjetovanja podrazumijevaju savjetovanje menadžmenta, financijskog menadžmenta, savjetovanje u kriznim situacijama, savjetovanje u organizaciji i u vođenju poslovnih procesa, due diligence i business intelligence savjetovanje, savjetovanje oko pitanja korporativne sigurnosti, akvizicije, izrade planova, uvođenja budžetiranja. 

Usluge poslovnog savjetovanja Texel d.o.o. obavlja u svim segmentima poslovanja modernog trgovačkog društva, a njihov stručni tim omogućuje individualan pristup, kontinuirano praćenje vaše djelatnosti i informiranje o izmjenama u poreznim propisima, stručnu procjenu poreznih rizika, njihovo otklanjanje, minimalizaciju poreznih obveza u skladu sa zakonskim propisima, stručnu pomoć u nadzorima i poreznim sporovima, interne edukacije o poreznim nadzorima te otklanjanje rizika u poslovanju povezanih poduzetnika.

OCIJENI