OCIJENI

Kako TEXEL može pomoći vašem poslovanju?

Objavljeno: 28.6.2022. 23:49

TEXEL je poduzeće koje uvelike može pomoći svakom poslovanju. Usmjereno je, osim na ispunjavanje zakonske obveze vođenja poslovnih knjiga, i na unapređivanje gospodarskih procesa i davanje informacija upravama komitenata kako bi im se omogućilo pravovremeno odlučivanje.

Pogotovo ako ste tek na početku, poslovno savjetovanje donesti će vam veliku korist. No, ono pomaže i iskusnima i neiskusnima. Iskusnima ponekad dobro dođe pogled iz druge perspektive, a onima bez iskustva potrebna je pomoć stručnjaka s dobrom podlogom.

Računovođe su svakoj firmi izvor velike pomoći

Računovođe mogu pomoći poduzećima na brojne načine koji će pomoći njihovim tvrtkama da prerastu u uspješne subjekte koji su usklađeni s pravilima. To je zato što su današnje računovođe mnogo više od običnih glodala brojeva; oni su također lideri, stratezi, tehnolozi, savjetnici i poslovni stručnjaci. Rad TEXEL-a prilagođava svakom pojedinom komitentu i njegovim potrebama, jer njihov cilj nije samo ispunjavanje zakonskih obveza već i usmjeravanje poduzetnika prema ekonomičnijem poslovanju i poreznim uštedama koje omogućavaju zakonski propisi.

Minimiziranje poreznog računa

Računovođe vam mogu pomoći da minimizirate svoj porezni račun pomažući vam uštedjeti na odbitcima, održavajući svoje financijske podatke ažurnim, iskorištavajući prednosti poreznih izuzeća i poticaja te osiguravajući da uvijek primate najbolje savjete. Kao što smo već napomenuli, u TEXEL-u stručnjaci veliku pažnju posvećuju ekonomičnijem poslovanju!

Poštivanje rokova i izbjegavanje kazni

Ako vaša firma nema veze s financijama i računima, možda će vam biti izazov pratiti sve rokove i izbjeći sve moguće kazne. Zbog toga vam računovođe pomažu osigurati da ne propustite rokove za podnošenje porezne prijave i kazne koje iz toga proizlaze. Zakoni i propisi se stalno mijenjaju, ali odgovarajući računovodstveni sustavi i procesi pomoći će vam jamčiti zakonsku usklađenost za vaše poslovanje. Računovodstvena funkcija će osigurati da se podmire obveze kao što su porez na promet, PDV, porez na dohodak i mirovinski fondovi.

Praćenje financija

Financijski zapisi pokazuju rezultate poslovanja i financijski položaj vašeg poslovanja, a računovođe vam mogu pomoći u razumijevanju njegovog financijskog puta. Zbog toga će vam iz TEXEL-a objasniti svaku nedoumicu te pomoći očistiti vašu evidenciju, ažurirati podatke i pomoći vam u praćenju troškova i dugova!

Također, pomoći će vam usporediti vaše trenutne podatke s vašim prethodnim računovodstvenim evidencijama i time osigurati da pravilno rasporedite svoj proračun!OCIJENI