OCIJENI

Pronađite pouzdanog knjigovođu koji će uvijek biti tu za Vas

Objavljeno: 21.3.2022. 13:55

Knjigovođe su neizostavan dio svakog poslovanja. Potrebni su vam za različita savjetovanja, računovodstvo, obračun plaća ili pravni servis. Za uspješno poslovanje, vaš knjigovođa mora biti stručna osoba koja poznaje sve pravne regulative, ali i vas kao klijenta.  Ključno je pitanje na koji način pronaći pouzdanog knjigovođu koji će uvijek tu biti za vas i vaše potrebe.

Jednako ste im važni

Ono što čini pouzdanog računovođu svakako je njegova predanost klijentu – i to svakom klijentu. Ako ste vi malen novootvoreni obrt ili jedna od najvećih međunarodnih kompanija, dobrom računovođi to ne igra ulogu. Za njega bi svaki klijent trebao biti jednako važan i trebao bi mu biti cilj unaprijediti vaše poslovanje. Individualni pristup i kontinuirano praćenje vaše djelatnosti, dobar su početak za odabir knjigovođe.

Dobre reference klijenata

Svaki pouzdani računovođa imat će bazu klijenata koji će se uvijek ponositi s tim tko im je računovođa. Potražite reference tvrtki s kojima vaš potencijalni računovođa posluje i proučite malo kakvu reputaciju ima. Također, baza klijenata i partnera puno će vam reći o raznovrsnosti gospodarskih grana kojim se neki računovođa bavio. Što su gospodarske grane raznovrsnije, to je bolje za vas. 

Omjer cijene i kvalitete

Skupi računovođe nisu garancija kvalitete. Potražite računovođe koji imaju dobar omjer cijene koju traže i usluge koju nude. Provjerite koliko dugo već posluju (ako tvrtke posluju preko 30 godina, zasigurno nešto čini dobro), tko radi za njih (veliki broj stručnjaka u različitim poljima) i s kim surađuju (mrežu klijenata, ali i vanjskih suradnika poput sudskih vještaka, odvjetnika, različitih agencija, revizorima i slično). Sve to zajedno trebalo bi vam dati sliku o kakvom je računovođi riječ. 

Certifikati i članstva

Potražite različite certifikate koje je računovodstveni servis mogao dobiti. Jedan od njih je ISO CERTIFIKAT 9001-2008 koji je međunarodni certifikat o standardu kvalitete. Također, posjedovanje certifikata IT ZERT, FINANZ ZERT ili AAA certifikat je svakako dodatak priznanja nekog računovodstvenog servisa. Na temelju pokazatelja poslovanja dodjeljuje se certifikat koji govori o godišnjoj kvaliteti: „Bonitet izvrsnosti''. 

Uz certifikate, pogledajte i članstva nekog računovodstva koji im pomažu da se dodatno usavršavaju u svojem zvanju (kao što su strukovne grupe ili udruge računovodstvenih radnika, revizora ili poslovnih savjetnika). 

Znanje i kompatibilnost

Kvalitetni i pouzdani knjigovođa stekao je iskustvo u mnogim gospodarskim granama, primjerice financijska industrija, autorska prava, građevinska industrija, marketing, mediji, odvjetništvo, trgovina, prehrambena industrija i mnoge druge. Isto tako, znanje i iskustvo očitava se u različitim uslugama koje nude. U kvalitetnom računovodstvenom servisu možete pronaći: uvođenje ISO normi, računovodstvenu forenziku, pravni servis, obračun plaća, klasične usluge računovodstva, savjetovanje za unaprjeđenje vašeg poslovanja. Također, računovođe vam mogu pomoći u prodaji svojeg trgovačkog društva ili projekta. 

Široko znanje i raznovrsna primjena tog znanja, vašeg će računovođu učiniti kompatibilnim za odnošenje s vašim poslovanjem na način da je ono najbolje za Vas. 

Pouzdani knjigovođa ima sve od navedenog, a takvi su oni koji su zaposleni u knjigovodstvenom servisu TEXEL. TEXEL uspješno posluje već preko 30 godina, sadrži veliki broj renomiranih stručnjaka koji su se bavili različitim gospodarskim granama. Osim što imaju veliko iskustvo, TEXEL je ponosan na svoje klijente i partnere s kojima surađuje već dugi niz godina. Individualnim pristupom posvećenim svakom klijentu, pomažu vam u unaprjeđenju vašeg poslovanja što dovodi do obostranog uspjeha. 


OCIJENI