OCIJENI
Adresa: Kaptolska 46
10000, Zagreb
Telefon:
01 3690 824 01 3690 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.fi-management.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: poslovno savjetovanje - financijsko upravljanje - EU natječaji - investicijske studije - financiranje - vanjski financijski direktor - poduzetništvo - upravljanje poslovanjem
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

FI management – Poslovno savjetovanje


Velikom broju poduzetnika iz sektora malog gospodarstva nedostaje osoba koja će imati adekvatna znanja iz segmenta financija potrebna za praćenje, kontrolu i poboljšanje poslovnih procesa, definiranje mogućnosti financiranja i njihovo kvalitetno artikuliranje u konkretne projekte.

Bez obzira na to radi li se o projektnom angažmanu ili kontinuiranom praćenju poslovanja u ulozi financijskog direktora po principu nepunog radnog vremena, posvećeni smo povećanju učinkovitosti i profitabilnosti klijenta u okviru naših ovlaštenja.

Poslu pristupamo sistematično, temeljito i sveobuhvatno, a rad na zahtjevnim projektima i s poduzetnicima iz različitih poslovnih sfera i djelatnosti omogućila nam je široki spektar znanja, iskustva i kontakata, koji stoje na raspolaganju našim klijentima.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3690 824 01 3690 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI