Adresa: Lanište 1g/4
10000, Zagreb
Mobitel:
091 4333 300 091 4333 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.specautomatika.hr/index.php/hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Alarmni sustavi, video nadzor
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: elektro instalacije - vatrodojava - plinodetekcije - video nadzor - protuprovalna zaštita - sprinkler - gromobrani - strojarske instalacije - sustavi automatskih vrata i pokretnih rampi - projekt trafostanica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvtrtka SPECAutomatika Biluš je osnovana 1995.godine sa sjedištem u Zagrebu.

Temeljna djelatnost tvrtke je projektiranje,izvođenje,nadzor i održavanje elektro instalacija i strojarskih instalacija i strojarskih instalacija u graditeljstvu.

Visoku kvalitetu projektiranih i izvedenih sustava osigurava nam dugogodišnje iskustvo i stručna obučenost naših djelatnika.

Sve detaljnije informacoje o našim uslugama pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4333 300 091 4333 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.