Adresa: Heinzelova 20
10000, Zagreb
Telefon:
01 4650 027, 01 4651 030, 01 4651 533 01 4650 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.urocentar.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-13, 14-17
Djelatnosti: Urologija
Poliklinika
Interna medicina i dijagnostika
Ključne riječi: poliklinika uro-centar, urologija, ginekologija, nefrologija, bolesti prostate, lswt terapija, krv u spermi, kamenci u prostati, ciste bubrega, hematospermija, bolne ejakulacije, bakterije u spermi, upale mokraćnih puteva, impotencija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika Uro-centar najveća je privatna urološka zdravstvena ustanova posvećena liječenju uroloških bolesti kod žena i muškaraca. Osnovana je 1995. godine, a smještena u centru Zagreba u blizini Kvaternikovog trga. Lako je dostupna javnim gradskim prijevozom. U neposrednoj blizini nalaze se dvije javne garaže. Za pacijente koji dolaze izvan Zagreba dostupna je sa zagrebačke obilaznice preko Domovinskog mosta, Radničke ceste i Heinzelove ulice koja vodi direktno do Poliklinike.

Opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika. Time je izbjegnuto čekanje i gubitak vremena za izvođenje dodatnih pretraga u različitim laboratorijima. Tim stručnjaka posvećen je individualnom pristupu bolesniku te postavljanju ispravne dijagnoze i terapije u što kraćem roku.

Poliklinika je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu, što u slučaju potrebe za dodatnim liječenjem pacijentu omogućava odabir.


Suradnja sa zdravstvenim ustanovama i bolnicama:

 • Mayo Clinic, USA
 • Medizinische Universität Innsbruck
 • Martini Clinic Prostate Cancer Center, University Clinic Eppendorf, Hamburg
 • Hospital Edouard Herriot, Lyon
 • Charing Cross Hospital
 • Institute of Urology, London
 • Poliklinika ViroGena Plus, Zagreb
 • KB Merkur, Zagreb
 • KBC, Zagreb
 • KBC Rebro, Zagreb
 • Zavod za javno zdravstvo Dr. A. Štampar, Zagreb
 • Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Zagreb

Osiguravajuće kuće

Poliklinika UROCENTAR ugovara preglede osiguranika Croatia zdravstvenog osiguranja, Basler osiguranja Zagreb i Uniqa osiguranja

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4650 027, 01 4651 030, 01 4651 533 01 4650 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.