OCIJENI
Adresa: Ilica 295
10000 Zagreb
Mobitel:
098 773 817 098 773 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://hederakeramika.hr/
http://hr-hr.facebook.com/cvjetniatelierhedera/
http://www.instagram.com/cvjetniatelierhedera/

Radno vrijeme

:
Pon – Pet: 08:00- 20:00h,
Sub: 08:00- 15:00h
Djelatnosti: Cvjećarnica
Obrazovanje, seminari, tečajevi, coaching
Ključne riječi: cvjetni proizvodi, cvjećarna, flower box, dekorativna keramika, fuzija stakla, svijeće, adventski vijenac, cvjetni aranžmani, vijenci, aranžiranje poslovnog prostora, dekoracije evenata, aranžiranje sale za vjenčanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Cvjetnog ateliera Hedera.

Atelier je riječ koja u francuskom i engleskom jeziku označava „radionicu“ umjetnika koji se bavi likovnom ili dekorativnom umjetnošću, što Cvjetni Atelier Hedera i jest.

Osnivač i pokretač „Hedere“ je Vesna Pevec, koja 1998. godine odlučuje svoju ljubav i znanje o cvijeću te aranžerske, dekorativne i kreativne vještine ponuditi sugrađanima Zagreba.

Težnja trajnom usavršavanju i stvaranju novih zanimljivih ponuda dovodi nas do proširenja djelatnosti. Obiteljskom poslu priključujemo još jednu veliku ljubav, izrada dekorativnih predmeta od keramike, a koju izrađuju Davorin i Domagoj.

Nemirnog duha i sa stalnom težnjom ka traženju novih izazova kako bi izrazili svoju kreativnost, uz prethodno navedenu ponudu, danas se bavimo i izradom predmeta fuzijom stakla i dekorativnih svijeća. Više o samim proizvodima i uslugama možete pronaći na našoj web stranici.

Kako bi omogućili dostupnost naših proizvoda većem broju zadovoljnih klijenta od sada nas možete pronaći i putem weba te nas pratiti na facebooku i instagramu.

Obratite nam se s povjerenjem.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI