OCIJENI

Vi i planeta Zemlja, Thetahealing tečaj,

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.07.2023. 05:50

Vi i vaš odnos prema Zemlji uči vas kako komunicirati sa Zemljom, te da Zemlja uvijek komunicira s vama.
Ta energija vam pomaže da radite sa Zemljom da biste aktualizirali određene promjene.
Riječi Nikole Tesle:
“Naš cjelokupni biološki sustav,
naš mozak i planet Zemlja djeluju na istim frekvencijama.“

Frekvenciju od 7,83 Hz drevni su indijski rišiji zvali frekvencijom OM. Ona je uz to i prirodni ritam otkucaja srca Majke Zemlje, poznata kao Schumannova rezonancija.

Na tečaju ćemo raditi na osjećajima opuštenosti i zabrinutosti kao i na pomirenju sa Zemljom te osobnom uzemljenju i unapređenju svijesti planete.
Radit ćemo i na vrlinima koje su nam potrebne da bismo to mogli učiniti.
Naučiti ćemo kako se povezati sa Shumannovom rezonancijom, a tu su i razne vježbe s rašljama, aurom, pulsom srca i zemlje....

Istražitelji svijesti smatraju da je naročito važna Shumannova rezonancija (7,83 Hz).
To je, kako se pretpostavlja, frekvencija kojom oscilira planeta Zemlja i koja je neophodna za čovjekov život (svaka svemirska letjelica opremljena je odgovarajućim generatorom magnetskog polja). Ova frekvencija potiče opuštenu kreativnost i omogućava nam pristup intuitivnom znanju (’znanju Zemlje’ o morfogenetskim poljima).
Frekvencija Schumannove rezonancije, kako se tvrdi, pojačava koncentraciju i pažnju bez napora, a utječe i na stvaranje blagotvorne ravnoteže kod hiperaktivnosti. Eksperimenti su pokazali da naročito hiperaktivna djeca mogu imati dobrobiti od ove frekvencije. Emocionalna i mentalna ravnoteža (dobro raspoloženje, vedra opuštenost) također su provjereni rezultati djelovanja frekvencije Schumannove rezonancije.
Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje
Tečaj uključuje:
Priručnik Vi i vaš odnos prema Zemlji
Službeni certifikat THInk Instituta u SAD-u

Cijena: 300 €
Plaćanje na rate 310 €

https://ivanaskoko.com/vi-i-vas-odnos-prema-zemlji/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI