OCIJENI

Upoznajte ThetaHealing® tehniku: Moćnu alatku za razrješavanje životnih izazova

Objavljeno: 5.9.2023. 14:21

ThetaHealing® tehnika je inovativna metoda koja kombinira meditaciju, energetsko iscjeljivanje i transformaciju uvjerenja kako bi pomogla ljudima da razriješe životne izazove i postignu pozitivne promjene. Ova tehnika, koju je osmislila Vianna Stibal 1995. godine, temelji se na ideji da naša uvjerenja i misli oblikuju našu stvarnost, te da promjenom tih uvjerenja možemo transformirati svoj život.

ThetaHealing® tehnika: Povezivanje s Theta stanjem svijesti

Osnovni princip ThetaHealing® tehnike je da postoji polje energije koje povezuje sve što postoji u svemiru. Ovo polje energije naziva se energija svega što jest, a može se doseći kroz duboku Theta meditaciju. U Theta stanju, naše misli postaju kreativnije i moćnije, omogućavajući nam da se povežemo s univerzalnom inteligencijom i izvorom svega što jest.

Ključna tehnika ThetaHealing® pristupa

Kroz ThetaHealing® tehniku, praktičari uče kako pristupiti Theta stanju svijesti i povezati se s energijskom svega što jest te koristiti tu moćnu energiju za transformaciju svojih života. Prvo se uči kako se uspostaviti Theta stanje kroz tehniku specifične meditacije. Zatim se koristi specifičan set tehnika i protokola kako bi se identificirala i transformirala ograničavajuća uvjerenja koja su uzrok problema ili izazova.

Jedna od ključnih postulata ThetaHealing® tehnike je rad na podsvjesnim uvjerenjima. Mnoga naša uvjerenja su duboko ukorijenjena u našoj podsvijesti i mogu nas ograničavati u različitim područjima života, kao što su odnosi, karijera, zdravlje i financije. Kroz ThetaHealing® tehniku, praktičari mogu identificirati ta uvjerenja i transformirati u pozitivna uvjerenja koja podržavaju njihove ciljeve i želje.

Primjena ThetaHealing® tehnike je vrlo raznolika i može se koristiti u mnogim područjima života. Na primjer, može se primijeniti za poboljšanje zdravlja, olakšavanje emocionalnih blokada, poticanje kreativnosti, razrješavanje traumatskih iskustava, poboljšanje odnosa, privlačenje obilja i ostvarenje ciljeva.

Važno je napomenuti da ThetaHealing® tehnika nije zamjena za konvencionalnu medicinu, već se koristi kao komplementarni tretman. Uvijek je važno konzultirati se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjacima za medicinske dijagnoze i liječenje.

Kako se ThetaHealing® tehnika primjenjuje u praktičnom kontekstu? 

ThetaHealing® praktičar, koristeći  meditativno Theta stanje,  će raditi s klijentom, postavljajući  pitanja  kako bi se otkrila podsvjesna uvjerenja. Kroz dijalog, intuitivno očitavanje i energetsko iscjeljivanje, praktičar će pomoći klijentu da prepozna i transformira svoja ograničavajuća uvjerenja te ih zamijeni pozitivnim uvjerenjima koja podržavaju njihovu željenu stvarnost.

ThetaHealing® tehnika također uključuje rad na emocionalnom iscjeljivanju, energetskom čišćenju i radu s intuitivnim sposobnostima. Praktičari mogu koristiti tehnike poput vizualizacije, energetskog iscjeljivanja i različitih protokola kako bi podržali svoje klijente u postizanju pozitivnih promjena u životu.

Prednosti ThetaHealing® tehnike

Jedna od ključnih prednosti ThetaHealing® tehnike je njezina praktičnost i brzina djelovanja. Transformacija uvjerenja je gotovo trenutna, otvarajući put za pozitivne promjene u svim aspektima života. Mnogi ljudi svjedoče o velikim pomacima u svojim životima nakon primjene ove tehnike.

Pridružite mi se na edukacijama u centru Create your life i naučite kako primijeniti ThetaHealing® tehniku u svakodnevnom životu. Kao Mindset coach i ThetaHealing Master učitelj, pružam vam alate i tehnike koji će vam pomoći da prevladate životne izazove i postignete veću jasnoću u svojoj viziji.  Zajedno ćemo stvoriti pozitivne promjene i krenuti prema boljem i kvalitetnijem životu. Potražite nas i na Instagramu i Facebooku.


OCIJENI