OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

NJEGA KOSE - Tretmani za oštećenu i ispucalu kosu - Zagreb-vaš expert za njegu kose

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.03.2024. 10:56

Da bi imali kvalitetnu i lijepu kosu,veliku pažnju moramo posvetiti samoj njezi kose.Brojni preparati koji su danas na tržištu se reklamiraju kao blistavi proizvodi koji njeguju samu vlas kose,ali to nije dovoljno jer zdrava kosa traži i dodatnu njegu.Poslje samog pranja kose,ona je izložena različitim uticajima iz atmosfere pa se i kutikula često mijenja i oštećuje.To možemo i sami primjetiti jer nam kosa gubi onaj početni sjaj,elastičnost i teže se češlja. Svaka vrsta kose traži svoju njegu,te je savjet oko vaše kose najbolje potražiti kod svog frizera. Isto tako posebni tretmani se primjenjuju za oštećenu kosu.Kod takve kose frizer majstor će uočiti promjenu strukture vlasi i kutikule,te shodno tome odabrati odgovarajući tretman.Treba obratit pažnju i na vrstu vlasišta,naročito bitno pri izboru njege.Da li je moje vlasište masno,osjetljivo,sa peruti,itd...Krajnji rezultat svake pravilne njege je uvijek lijepa i blistava kosa.Za sve upite o njezi vaše kose,procjeni stanja i tretmanima za njegu zdrave i oštećene kose javite se našem stručnom timu frizera.

https://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI