OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

KAKO ODABRATI DOBROG FRIZERA?

1 pregleda/dan | Objavljeno: 21.03.2024. 00:00

Pitanje sa kojim se susreće svaka današnja žena.Donosimo vam koristan savjet kako odabrati dobar frizerski salon.Zdrava i njegovana kosa i nokti doprinose izgledu svake osobe i ono što uočite pri prvom kontaktu.Njega kose je zahtjevna stvar i brigu o kosi je najbolje prepustit profesionalcima.Sama potraga za dobrim frizerom u moru salona koji niču na svakom ćošku,danas nije nimalo jednostavna. Zbog tog razloga i pišemo ovaj tekst,jer se gotovo svakodnevno susrećemo sa klijentima koji su prije nego što su došli kod nas imali taj problem. 1-Dobar frizer će prvo pogledati stanje vaše kose i vlasišta,te napravit analizu stanja. 2-Dobar frizer će pažljivo slušati vaše zahtjeve i predložiti najkvalitetniji tretman. 3-Osobna preporuka-ovo je uvijek najbolji način da nađete dobrog frizera 4-Ako niste zadovoljni frizerom-stvar je vrlo jednostavna--promjenite ga i nemojte se bojati promjena. 5-Visoke cijene?---visoke cijene ne znače da je frizer dobar.Ogromna cijena u nekim salonima je prije svega određena sa mnogim drugim faktorima (od lokacije,najma,preparata)a najmanje kvalitetom frizera.

http://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI